maanantai 12. syyskuuta 2011

Juhlaa!

Viikonloppuna oli juhlia juhlien perään. Perjantai vietettiin Sipoossa poikaystävän äidin luona kissavahteina + tuli sinne pari muutakin vahdittavaa. Itse olin vesilinjalla ja huvinani oli mukana pari lehteä, kirja, karkkipussi ja Muuttuva labyrintti. Olinkin sanonut, että jos kukaan ei sitä kanssani pelata, niin murjotan koko viikonlopun. Sain kavereita lautapelin ääreen ja menin häviämään. Olin niin naatti, että kävin silmät killissä kymmeneltä nukkumaan, kun muut jaksoivat juhlia aamuviiteen.


Leikki-ikä koko ikä.

Pekka. Kuva otettu #saatananpalvaus-miitissä 2009.

Lauantaina oli tiedossa kolmet synttärijuhlat, ja joka paikkaan piti tietenkin ehtiä. Kuka sitä nyt alkaa kavereidensa välillä valitsemaan!

Sankari nro 1, K:n luona Leppävaarassa.

Sankari nro 2, B:n luona Säterissä.
 
Sankari nro 3, M:n luona Haagassa.


Eikä tietenkään minkäännäköistä asukuvaa saatavilla. T-paita, musta PVC-minari, niittivyö, stay-upit ja mustat tekonahkakorkkarit. Valmis.

Menimme poikaystävän kanssa Sipooseen yöksi, sunnuntaiaamulle oli jätetty vielä siivottavaa. Lähtiessämme pois satuin kysymään "eikö noi kaksi kauppaa ole vähän liikaa näin pienelle paikalle" tarkoittaen Söderkullaa, ja tästä seurasi "kuinka pieneksi sä tätä luulet" ja sitten ajeltiinkin tunti-puolitoista ympäriinsä.

Lemminkäisen luola

Mut vietiin katsomaan mm. Lemminkäisen temppeliä, jonka googlettamalla saa mm. alla olevaa legendaa. Ior Block on sitten se taiteilija, joka tapettiin viime vuonna Helsinginasunnossaan.

"Bockin perheen saagan mukaan Sipoon Gumbostrandissa vuoren sisällä on niin kutsuttu Lemminkäisen temppeli. Temppelissä säilytettiin menneiden hallitsijoiden muistoksi valmistettuja kultaisia taide-esineitä. Tietä oletettuun temppeliin yritettiin 1980- ja 1990-luvuilla avata tuloksetta." -http://fi.wikipedia.org/wiki/Bockin_perheen_saaga

"Vuonna 1987 joukko Bockin ulkomaalaisia ystäviä aloitti Sipoon Gumbostrandissa kaivaukset, joilla oli tarkoitus paljastaa Bockin perheen saagassa kerrottu Lemminkäisen temppeli. Luola on noin 50 metriä pitkä, 4 metriä leviä ja 3,5 metriä korkea. Kaivauksissa ei ole löytynyt merkkejä Bockin perheen saagassa mainitusta vuonna 987 suljetusta kammiosta." -http://fi.wikipedia.org/wiki/Ior_Bock#Lemmink.C3.A4isen_temppeli

"1980-luvulla hän alkoi kertoa myyttistä "Bockin perheen saagaa", jonka mukaan ihmiskunnan alkukoti on Uudellamaalla (eli Odin-jumalan mukaan "Oden-maalla"). Bockin suku on säilyttänyt tätä salaisuutta vuosituhansia. 1980-luvun lopussa totuus oli viimein lupa paljastaa. Bock alkoi vuonna 1987 kaivaa perheen omistamalla maalla Gumbostrandissa esiin "ylimmän siittäjän Pukki Lemminkäisen" temppeliä." -http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=100&t=&a=6903

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ior_Bock

1 kommentti:

  1. Ihanalta kuulostaa tuo viikonloppu. :) Joskus on ihan hyväkin olla vesiselvänä! <3

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)