torstai 15. syyskuuta 2011

Kesä tiivistettynä

Se on syssy ny. Aika summata koko kesä yhteen nivaskaan. Kesä oli jälleen ainakin tämän ihmisen parasta aikaa, tällaista menoa ja meininkiä oli:

(Pssst. Jokanenhan huutaa hep, jos tahtoo kuvansa täältä pois. Koitin valita otoksia, joissa ei kasvot ole niin tunnistettavissa. Paitsi muiden bloggaajien.)


Keväthän _väistyy_ vappuna ja ilmalla kuin ilmalla on mentävä tätä juhlaa puistoon juhlimaan. Ruttisbileet.


Kalastusta vanhempien mökillä, Somerolla. Tykkään kyllä enemmän lapion kanssa heilumisesta ja matojen etsimisestä, vaikka on se nykimisenkin odottelu kivaa.

Ollaan kavereiden kanssa käyty vuodesta 2004 tuolla porukoiden möksällä juhlimassa, muttei ikinä kesällä, jolloin vanhempani itse viettävät siellä aikaa. Nyt olinkin ihan onnesta soikeena kun saatiin ekaa kertaa lupa mennä kesällä sinne! Seuraava kuvasato siis kesäkuun alusta.

Tämä ei ole auringonpalvontaa,
tämä on dagen efter.

Festarit. Poikaystävän juontama pieni Susirock Sipoossa oli toukokuussa ensimmäinen. Kesäkuussa kävin Myötätuulessa. Mutta sitten se kauan odotettu! Nummirock on tärkein ja sinne menen joka vuosi oli bändeinä mitä tahansa.

Kaljamölkkyä Nummessa, voitettiin.
Joku oli roudannut trampan mukanaan! :DD Testing.
Totuttuun tapaan ainakin kerran kesässä uimaan.
Kunhan se yksi kerta sitten on Nummijärvessä.
Jokavuotinen romanttinen parisuhdekuva auringonlaskussa.


Festarikauden lopetti Jurassic rock elokuussa. Sekin muodostui vahingossa perinteeksi (neljäs kerta tänä vuonna) kun poikaystävä sinne vei kun sillä oli iso läjä kavereita Mikkelissä.

Jurassic rock, Pariisin kevät ja Rosi.
(check out http://rstheme.blogspot.com/)

Tuska meni siirtymään Kaisiksesta Suvilahteen ja sehän ei sopinut! En juur perusta ollenkaan koko Tuskasta (kahtena vuonna olen käynyt ja viihtynyt yht. 2h), mutta kivointahan siinä oli hengata ulkopuolella kauheen ison kaverikasan kautta, kuunnella musiikkia ja tutustua uusiin ihmisiin. Väsäsin fb:hen VarjoTuska-eventin ja hupsista, Kaisaniemi täynnä.

Oli meillä esiintyjäkin! Juha Jyrkäs.
Suurempi kuin Tuska ikinä.
Lähdössä toista päivää varjotuskailemaan,
Leppävaaran asema.

Ja sitten muuta mukavata! Kesäkuun lopussa käytiin pikkusiskon kanssa viiden päivän Roomanreissulla. Kaikki muu oli upeeta paitsi ihmiset. Jalkasin pääsi joka paikkaan, Vatikaaniin taisi mennä pisin aika ja sinnekin meni kävellen vain kolme varttia. Nyt on Pietarinaukiot ja -kirkot, Vatikaanin museot, Pantheon, Espanjalaiset portaat, Totuuden suu, Fontana di Trevi, Piazza Navona ja Colosseum nähty. Noin niin kuin muun muassa. Itse asiassa voisinkin tulevaisuudessa tehdä reissuistani erikseen postauksen.


Ropeconiin melkein lähdin mielenkiinnosta sisälle asti, mutta yhtäkkiä hovikuski, monta paikkaa läpikäytävänä, siideriä ja kavereita.

Heidin kanssa leikkimässä Ropeconin
ulkopuolella geishaa ja sihteeriä.
(check out http://mustaapitsia.blogspot.com/)

Toista vuotta kaveriporukan järjestämä Metrorundi oli aika rankkaa touhua. Ideana oli lähteä Vuosaaresta liikkeelle ja päästä Ruoholahteen saakka. Ei siinä muuten mitään, mutta joka asemalla oli etsittävä lähin baari ja juotava siellä yksi alkoholijuoma, ennen kuin sai jatkaa matkaa (vaihtoehtoisesti, rahanmenon ollessa ongelma, pystyi toki jäämään juomaan omia juomia baarin ulkopuolelle). Huh_huh. Voin kertoa, että seuraavan päivän sohvankantamis- ja -kasaamisurakka ei ollut herkkua.

Kaupunginosa X

Nyt tää lähtee pistämään väriä päähän, jotta edustaisi vanhuuspäivänään. Viikonloppu menee Somerolla möksällä viettäen omia ja kolmen muun kaverin yhteissynttäreitä. Aiempien vuosien mökkijuhlia:


Osa kuvista on kaverien ottamia, kiitos heille.

4 kommenttia:

 1. Hörähdin hyvän aikaa tuolle yhdelle ovenväliinsammumiskuvalle. :D No, sä tiedät.

  VastaaPoista
 2. Jaha. Meikän taktiset sammuset aka. Tactical Unconscious Planking.

  VastaaPoista
 3. Katsoin tuosta alimmasta kuvasta että miikalla on joku tyttö sylissä :)))

  VastaaPoista
 4. Awardi sulle: http://extreme-fool.blogspot.com/2011/09/well-dressed-lady-award.html :)

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)