maanantai 5. syyskuuta 2011

Koristeita

Ensimmäiset korvikset sain ala-asteen alussa, kaksi seuraavaa paria yläasteella.

2003 pitkän vinkumisen jälkeen sain luvan tatuointiin. Olin 16-vuotias. Piti kuitenkin suostua kompromissiin, ja otin body tattoon, joka kestäisi n. 2-5 vuotta. Nummelassa iskettiin lähikäärme käsivarteen. Tykkäsin ja tykkään vieläkin hirmusti.

Veikkaan, että ensimmäinen hinku varsinaisiin lävistyksiin tuli 2001-2002. Vanhemmilta ei kuitenkaan herunut lupaa tällaiseen hölmöilyyn. 2003 loppuvuodesta kävin pistätyttämässä itselleni kielilävistyksen, ja kotona oltiinkin sitten nyrpeinä mykkäkoulua leikkimässä. Pikkusiskohan teki myöhemmin saman tempun, mutta koska olin tietä tasoittanut, ei hänelle tästä tullut ollenkaan noottia.

Vuotta myöhemmin 2004 otin lävistyksen alahuuleen. Mun all time favourite.


12/2006 kävin Lohjalla Tommy's tattoossa hakkauttamassa tribalin ranteeseen. Tatuoija oli asiakaspalvelutaidoton ja tyly, eikä jälkikään vallan mainiota ollut. Itse kuvastakaan en enää pahemmin välitä, tähän tulee myöhemmin uutta jännää päälle.

5/2007 kaveri iski korvaan traguksen. Teki todella pahaa ensimmäisen parin viikon ajan töissä käyttää kuulokkeita.

Vasemman korvan rustoalueella (helix) on kaksi rengasta. Toisen teki kaveri, toisen teetin alan liikkeessä. Enkä kummankaan tekoajankohtaa saa mieleeni.

Navassakin oli koru puolisen vuotta (2006-2007), mutta se ei koskaan parantunut kunnolla ja otin otin sen pois.

Vuoden 2007 jälkeen ei ole uusia reikiä tullut. Kasvoihin enkä korviin enempää tahdo, eikä muutoinkaan mitään lävistystä tarvitsevaa paikkaa löydy.

2007 syksyllä otin Leppävaaran Sacredissä yläselkään tekstin "spero melior" ja käden lohikäärmekin sai varsinaiset värit. Sacredissa oon jälkeenpäinkin käynyt, enkä vähiten sen takia, että se on lähes naapurissa. Tatuoija on tarkkuuden lisäksi todella mukava ja rento, tekee rauhassa ja soittaa hyvää musiikkia, ja (kuten pitääkin) kyselee ja tarkistelee, että onko tää hyvä, entäs jos kokeillaankin tämmöstä, ja niin edelleen.

2008 toukokuussa tuli nuottiavain korvan taakse, tämän otatin Leppävaaran Sacredissa. Nuottiavain ei tullut sen takia, että soittaisin mitään (paitsi pikkuisena omatekemää kannelta ja  parit biisit pianoa), elämäntilanne vain oli sellainen, että suurin osa rahoista meni keikkoihin, festareihin, levyihin sun muuhun oheistoimintaan.

2009 elokuussa feenikslintua käden taivekohdan alapuolelle, tällä kertaa vuorossa Nummelan Hell's tattoo.


2009 venytin alimmaiset reiät korvannipukoissa neljään milliin. En ollut koskaan aikaisemmin perustanut venytyksistä, mutta löysin maailman näteimmät korut, eikä niitä saanut pienempinäkään. Hupsista.

Olin koittanut mennä yksi per vuosi-taktiikalla, ettei ihan käsistä lähtisi tämä itsensä koristeleminen, mutta 2010 en saanut mitään aikaiseksi.

Viimoisimman otin kaksi viikkoa sitten. Mulla oli monta sellaista ideaa, jotka pitää joka tapauksessa jossain vaiheessa ottaa, mutta en sen pidemmälle ollut päässyt. Puhuttiin Mystralin kanssa tatuoinneista ja sitten se kuume taas iski. Pari päivää myöhemmin kävin ajan varaamassa. Nyt on sitten Gondorin valkoinen puu jalkapöydässä.


Kipukynnykseni ei ole kovinkaan matala, koska pidän tatuoitavana olemista kovin rentouttavana. Tuntuu mukavalta! Vähän nipistelee, muttei tunnu pahalta. Sitten sitä joutuu tuolilta ylös nousemaan, että joko se loppui.  Paitsi sitten tämä viimosin. Olin koko ajan jännittyneenä, purin melkein posken ihon auki ja koitin olla ajattelematta asiaa. Jalkapöytä never again.

...mutta noin muuten voisi käydä heti ottamassa lisää! Piirtotaito olisi maailman kätevin, mutta kun höh. Ranteeseen tribalia peittämään tahdon keijun, pohkeeseen merenneidon (Ariel-tukkani ja Disney-rakkauden takia) sekä jotain Mario Bros-aiheista.

2 kommenttia:

  1. Tommy´s Tattoo 2006 joulukuu.. :D Mähä otin mun Heartabaalini sillon kans siel, just joulukuussa 2006. Kesti 6h, makso vitusti, sattu saatanasti, Tommy oli kännissä tai darrassa, tuli 30min myöhässä ja huus puolet ajasta "vittu pysy paikoillas". :D Ollaan oltu niit viimesii uhreja ennenku siltä vietiin tatuointivehkeet veks. Mun kuvaahan korjattiin myöhemmin kun soli paria milliä vajaa selkäytimeen porattu ja edelleenkin son koholla, epäsymmetrinen ja ruma.

    VastaaPoista
  2. ^ Kuulostaa helvetin hyvältä :D

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)