sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Musajuttuja


Tutustumiskierros jatkuu...

Ihan pikkasena oli Katri Helena kova juttu ja vielä kovempi oli ku kummisetä meni naisensa kaa naimisiin ja nuohan olikin sit syränystäviä ko. artistin kanssa! Ihan olin silmät ymmyrkäisinä ruokapöydässä ku Katri Helena oli saman pöydän ääressä. Eka bändi, jota koitin kuunnella oli Take that, koska serkku kuunteli sitä.

Aikakone oli vuosia ala-asteella siistein juttu. Oltiin parhaan ystäväni kanssa sitä VihtiSummerissa katsomassa (Nummelan yläasteen urheilukentällä kerran järjestetty festivaali) ihan onnessamme. Siellä oli mm. myös Kaija Koo ja XL5, jonka aikana kuumana kesäpäivänä oli hyvä olla kun kaikki muut tyttölapset meitä lukuunottamatta pomppi ja tuuletti ympärillä. Ala-asteella hoksasin sitten Spice Girlsit, mikä olikin muutaman vuoden aivan huippua ja kaikki mahdollinen oheiskrääsä piti omistaa. Lehtijutut vaihtoi koulussa omistajaa kun suurin osa tytöistä piti DiCapriosta ja minä taas inhosin sitä.

Spaissarifanitus 1998

Yläasteelle vaihdettaessa tuli takinkääntö ja kuuntelin Apista, Donkkareita ja Tehistä ja aloin muutenkin ettiskellä tyyliäni. Ala-asteella en jaksanut edes vaatteita itselleni etsiä, äiti sai tuoda mitä tahansa kaupasta ja se oli ok. Kauppiksessa vaihdoin letin värin punaseen, otin tatuointeja ja lävistyksiä, mutta jotenkin en pysty muistamaan mitä bändejä silloin löysin. Tyttöystävän kautta kuitenkin tuli Slipknotit, Mansonit, Disturbedit sun muut.

Ihan pikkutytöstä pitäen oon ravannut keikoilla ja festareilla. Ensimmäinen oli todennäköisesti tuo VihtiSummer vuonna 1997. 2005 ehdin juuri innostua Sentencedistä kun niillä alkoikin viimeinen kiertue ennen lopettamistaan ja ehdin onneksi käydä 19.9. 19-vuotissynttäreilläni bändiä katsomassa Nosturissa. 2005 kävin myös ekoilla festareilla ilman aikuisia. Provinssirock, Manson ja Slipknot, ah. Samana kesänä kävin myös ekassa Nummirockissani ja sillä tiellä oon pysynyt. Tämä vuosi oli seitsemäs juhannukseni Nummessa. Enää en niin keikoista innostu, vaikka ei tää tahti ole kuitenkaan laantunut. En saa enää niistä vaan niin paljoa irti enkä jaksa mennä yleisön sekaan riehumaan. Kauempaakin katsellessani lähinnä tarkkailen ihmisiä. Kuitenkin käyn paljon kaikkialla, koska kaveritkin, koska onhan se ihan kiva nähdä, koska entä jos ne ei enää kohta keikkaile.


Nummirock 2009

En oo pitkään aikaan löytänyt mitään uusia kivoja bändejä, mutta nää mitkä on ja pysyy ovat Charon, Sentenced ja Entwine. Kyllähän mulle menee vaikka mikä musiikki, radiota kuunnellessani hypin NRJ:n, Voicen, YleX:n ja Rockin väliä. Koneelta löytyy kaikkea Kaija Koosta Pendulumiin, Cheekistä Rihannaan ja tietenkin kaikki parhaat nostalgiset ysärihitit, vaikka onhan se tuo raskaampi puoli lähinnä sydäntä.

Jos tähän ihan karusti vain luettelisin muita mainioita bändejä, niin paikkansa sydämessäni on mm. seuraavilla bändeillä: In Flames, Korpiklaani, Eluveitie, Turisas, Pain confessor, Kiuas, Profane omen, End of you, Poisonblack etc, etc…

Poikaystävän juontama Susirock 5/2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)