torstai 22. syyskuuta 2011

Sisältää tuotesijoittelua

Hiljainen viikko, mutta niin arki aina. Etsin Sellon kirjastosta ja kirjakaupasta alla olevia teoksia tuloksetta, harmittaa. Olin niin odottanut! Radleyn perheen voisin kelpuutan lainaksi, mutta Sarvet tahdon omaan kirjahyllyyni.


Sen sijaan ostinkin vahingossa pari heräteostosta, kun sentäs alelaarista löytyivät. Parikymmentä vuotta vanha klassikko Rain man sekä Michael Jacksonin kokoelmalevy. CD-tornista löytyi edeltävästi vain Bad, mutta kyllä se Thriller on pakko vielä hommata.


Jään huomenna vaellusleskeksi, kun avopuoliso lähtee Lappiin vaeltamaan. Tai jos tarkkoja ollaan, niin auto jää Kilpisjärvelle ja vaellusreitti menee Ruotsin puolelle, jossa tuo huiputtaa Pältsan. Reilu viikko ylhäistä yksinäisyyttä. Takana on vajaa kolme vuotta eloa saman katon alla ja olenkin jo suunnitellut koko viikon täyteen ihmisten näkemistä, etten yksin täällä mourua ikävääni. Tiedossa tyttöjeniltoja, leffailtoja, sukuloimista, ulkona syömistä ja keikka tai kolme.

Alapuolella viikon jatkunutta vaelluskaaosta, tää on onneksi jo mennyt paremmaksi. Siivousintoilijana tekee pahaa kattella asioita levällään.


Olin jo lähes mennyt unohtamaan yhden syksyn tärkeimmistä asioista; How I met your motherin palaamisen! Muun muassa maailman paras sarja (tai ei ainakaan kaukana kärjestä). 19.9. alkoi 7. tuotantokausi ja tänään aion vielä sänkyyni peiton alle käpertyä uutta materiaalia katsomaan. Suosittelen äärimmäisen lämpimästi, jos niin huonosti on käynyt, ettei joku vielä olisi kyseiseen sarjaan tutustunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)