perjantai 16. syyskuuta 2011

Vaatekaapin kätköistä

Henni heitti mulle The Well Dressed Lady Awardin, kiitän. :)


"The Well Dressed Lady Award on tarkoitettu kaikille omalla tavallaan kauniisti pukeutuville neideille ympäri maailmaa. Palkinnon mukana tulee tehtävä, jossa bloggaajaa pyydetään kuvaamaan viisi vaatetta: kaunein, rumin, eniten käytetyin, mukavin ja tunnearvoa herättävä. Tehtävän jälkeen palkinto jaetaan viidelle eri bloggaajalle, jonka tyyli ja vaatteet iskevät omaa silmää."

Kaunein:


Vasen: Punaisen korsetin ja samanvärisen minihameen ostin vuosi takaperin Burleskasta.
Oikea: Kummatkin vaatekappaleet on Berliinintuliaisia itselleni vuodelta 2008. Hameen ostin myös mustana.
Rakastan yli kaiken vaatteissa punaista ja mustaa, voi apua kun hivelee silmää. ;___;

Rumin:


Mulla on nämä verkkarit olleet vähintään puolet elämästäni. Ne on todella kauhean näköiset, sekä täynnä maalitahroja, kun aikoinaan mökin sokkelia maalasin. Ei siinä, hyvin näitä on kehdannut salihousuina käyttää.

Eniten käytetyin:


Vasen: All time eniten käytetyt. Vero Modan lempparifarkkuni. Nää on ihan ratkeamispisteessä, mutta minkäs teet kun ei parempia ole löytynyt. Viisi suunnatonta reikää and counting.
Oikea: Uusin ostokseni parin viikon takaa, H&M:n vakosamettihame. Arkikäytössä lähes päivittäin.

Mukavin:


10 vuotta vanha hooämmän polvipituinen, olkaimeton mekko. Mukavan vilpoinen ja löllö, tätä pidän paahtavina kesäpäivinä kotimekkona.

Tunnearvoa herättävä:


Olipa vaikea. Heitän nyt tämän tähän kun en muutakaan keksinyt. Vuonna 2004 Maltalta ostettu (koko reissun ainoa vaateostos) toppi, jota vuoden päivät käytin ahkerasti. Ei sovi nykyään tyyliin niin ollenkaan, mutta aina kun tämän löydän kaapin perältä, niin en ilkeä pois heittää, vaikka tiedän, etten enää tätä tule käyttämäänkään.


Mitä sitä hyvää pois heittämään! Täysin käypäsiä vaatteita yli vuosikymmenen takaa!  En ala tätä awardia tähän hätään muille jakelemaan. Mietin asiaa myöhemm, jahka olen katsellut ketkä ovat jo tämän tehneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)