tiistai 20. syyskuuta 2011

Vanhuuspäivät

Aluksi ilmoitusluontoinen asia. Perjantaina postissa tuli kilpailuvoitto, eli kaksi lippua Milow'n keikalle, mutta  a) en ole koskaan kuullutkaan kyseisestä bändistä b) keikan ajankohtana on jo muuta menoa, joten jos jollain on kiinnostusta haalia liput itselleen, niin ottakaa yhteyttä.


Ja asiaan. Viikonlopuksi lähdettiin kaveriporukalla viettämään minun + kolmen muun sankarin yhteissynttäreitä Somerolle. Oli ehdottomasti parhaat möksäbileet ikinä. \o/

Harrastimme muun muassa:
- saunomista (la-su oli ilmeisesti sauna kuumana 4-5 kertaa, viimosen kerran kuuden aikaan aamulla)
-uimista (en itse vilukissana kylläkään mennyt polskimaan, mutta kyllä noita höhlöjä löyty)
-juomista (aijaa? boolia ja tequilaa ja lahjajuomia ja omia juomia ja jämäjuomia ja...)
-tanssimista (pohkeita särkee vieläkin, koska Flogging Molly)
-tussilla sotkemista (kankaana pöytäliina ja iho)
-tarkkaa sheivausta (poikaystävän reilu kuukauden kasvatetut naamakarvat lähti ja voi kun on nyt silunen! ...ja rintakarvoissa on jättimäinen V, myös hetki kokeiltiin Hitlerviiksien sopivuutta)
-grillausta (of course)
-kumpi: Shakira vai JLo? (tilanne päättyi ratkaisemattomasti 7-7)
-laadukasta musiikkia (Spice Girls, Backstreet boys, Disney-musaa, suomennettua Rebecca Blackia, Manifest - Puita sun kaminaan, kaikki parhaat ysärihitit, Rytmimuna, Limp Bizkit...)
   Sunnuntaina vein vielä perheelle osan porukasta näytille kun lapsuudenkoti oli kotimatkan varrella. "Voinko minä ja yhdeksän kaveriani tulla kahveelle?"


Pikkumökin eteen oli ilmestynyt söpö sammakko!

Kolmijalka.

Mutiloitu Mikki Hiiri.


Taidetta.

Sain mää lahjojakin! Juomapuolta (Gambina meni parempiin suihin), karkkia ja geishakuulat (kiitti vaan). Mutta eniten ehkä arvostin tuota oikeanpuoleista:Ja koko ryhmärämä. "Nyt huutakaa!"

Eilen, eli maanantaina, oli vasta viralliset 25-vuotissynttärini. Sain poikaystävältä maailman parhaan lahjan, Evenstarin. Se oli parin vuoden takaa muistanut, että olin ihaillut tuota korua, mutten ollut raaskinut ostaa. Ihan täydellinen. Fanitytöt fanittaa. Käytiin vielä ulkona syömässä, ja siinä ne juhlimiset olikin.


Synttärinaama 25


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)