torstai 27. lokakuuta 2011

Nuclear red

Hiustenvärjäysoperaatio!


Juuriin värinpoisto, aina Garnieria, ja uutta väriä päälle. Tilasin Briteistä kokeiltavaksi Special effectsiä kolmea eri sävyä ja näistä valitsen ensimmäisenä hiuksiin pistettäväksi sen kirkkaimman, Nuclear redin.  Siveltimet ovat aikoinaan Hairstoresta tilattu, ja marketin säästöpakkaus käsineitä löytyy aina kaapista.

Aikaavievää lystiähän tämä on, taisi taas ~2,5h mennä, mutta hyvä tästä tuli. Seuraavana päivänä töissä sain kuulla, että "HuomentaIHANATHIUKSETVOILUOJAVAUHUHHUH!"


Ke-su Helsingissä järjestetään Night Visions Film Festival. Kävin samaisessa tapahtumassa kavereiden kanssa viime vuonna katsomassa yhden leffan. Sama homma tänä vuonna. Useita kiinnostavia elokuvia olisi kyllä ollut tiedossa, mutta aikataulut eivät osu omieni kanssa yksiin. Eilen kävin M:n kanssa katsomassa Maximissa Revenge - a love storyn. Hongkongilainen trilleri. Ällö, mutta kyllähän sen kerran katsoi.Eikä muuten edes ole muokattuja kuvia! Hiusset on nyt kivan väriset. :>

Huivi: Varusteleka
Tekonahkatakki: Seppälä
Farkut: Vero Moda
Maiharit: Jenni L:ltä

Loppuviikko mukavia tapahtumia täynnä! Pitää muistaa napsia paljon kuvia. 1 x valmistujaiset ja 2 x yhdistetyt tuparit/Halloweenbileet. Vielä kuin saisin jonkun ihanan ihmisen lauantaina tekemään mulle Prinsessa Leia-kampauksen, koska en itse saa yrityksistä huolimatta nutturoita nätisti koottua. Harjoitus ei ole tehnyt mestaria, eikä voima ole ollut kanssani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)