torstai 20. lokakuuta 2011

Pre-Halloween

Todella tylsä viikko. Oon ollut niin väsynyt alvariinsa, että olen kotoa poistunut vain pakollisiin juttuihin, eli töihin. Muuten pelkkää möllötystä ja päikkäreitä, vaikka yöunetkin on ollut kohtuu pitkiä. Tänään sain sitten (kolme päivää lykkäsin) haettua ja tulliselvitettyä halloweenkamat. Väsymys ja känkkäränkkä sai väistyä kun molemmat tilaamani asut olivat kivoja ja sopivia, avokin myös. ^_______^ Vähän sekundaahan nuo on, mutta kyllä se asiansa ajavat.


 Tämä on vasta toinen vuosi kun varsinaisesti juhlin halloweeniä. Lähes joka vuosi on kyllä osunut sikseen juhlia sun muita, jotkut asupakolla, jotkut ilman, mutta vasta viime vuonna ekaa kertaa panostin asiaan. Halusin jotain ihan muuta. Koska vedän aina tummaa ylle, niin teinkin täyskäännöksen, ja pistin kokovalkoista niskaan. Tulos:


 Ja sama homma tänä vuonna. Valkoista, valkoista. Muistan kyllä tunteneeni oloni todella epämukavaksi noissa yllä olevissa hynttyissä. Pelkäsin likaavani vaatteet alta aikayksikön, eikä muutenkaan ole mun värini ainakaan noin suurissa määrin. Kuten viime vuonnakin, aion pitää varavaatteet mukana at all times.

Ei oikein ole mitään tähdellistä tai jännittävää kerrottavaa, mutta pistän lopuksi vielä tähän bonuskuvana aihetta todella kaukaa hipaisevan otoksen! Kotiloitunut juhlija. Siitä ei kuoriutunut kaunista perhosta. Tämä on kaverin tupareilta syyskuun alusta.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)