torstai 13. lokakuuta 2011

Prkl Club 2 v.

Keskiviikkoiltana lähdin kavereiden ja ilmaisen ruoan perässä Prkleen 2-vuotissynttäreille. En kauhean useasti baareissa jaksa käydä, eikä minulla vakkaria ole, mutta jos jonnekin päädyn, niin yleensä Prkleeseen. Se on kuitenkin hyvällä paikalla keskustassa ja sieltä löytyy aina tuttuja. Inferno oli vuoden 2008 ehdoton suosikki, kunnes se lopetti, ja Infernoa ennen ehdin vain pari kertaa käydä Hevimestassa, kun sekin jo ehdittiin kuopata. Tietysti milloin missäkin tulee keikoilla käytyä, mutta niitä en tähän samaan syssyyn laske.


Evenstar-kaulakoru: lahja poikaystävältä
Tuubitoppi: huuto.net
PVC-korsetti: Burleska-merkkiä, Backstreetiltä
Hame: Backstreet
Korkkarit: ...öh, en erota kenkäkauppaa toisesta

Pistin oikein juhlavaatteet päälle, korkkarit ja kaikki! Huulipunaakin! Avokillakin oli puku päällä, suit up. Hän otti pihallamme parit kuvat, mutta ne olisi ehkä pitänyt tarkistaa ennen kameran laukkuun tunkemista, koska kaikki kuvat olivat tärähtäneitä. Toivon, että Prkleen oma virallinen kuvaaja sai edes yhden edustavan otoksen napsaistua.Heti sisällä tyrkättiin kolme drinkkilippua käteen (jekkushotille vain pudistelin päätäni), jotka jakelin kavereille. Keskityin ruokapuoleen. Tarjolla oli salaatteja, uunimakkaraa, muussia ja suklaakakkua. Olen muutaman viikon ollut aika paljon vesilinjalla ja autolla liikenteessä, mutta enhän minä nyt tuoppiin sylje! ...paitsi jos se on kaljaa. Tai oikeastaan lähes mitä tahansa. Olen todella nirso alkoholin suhteen. Itse asiassa kaiken juomisen suhteen. Kotona juon vain vettä, joskus saattaa jääkaappiin eksyä Funlightia tai Bonaquan villivadelmaa. Ja siinä se sitten olikin. Maitoa en juo, kahvia en ole koskaan oppinut juomaan, teestäkään en tykkää ja limanjuonnille tuli 10 vuotta sitten stoppi. Enivei. Arkena ei kuitenkaan tule alkoholia juotua, vaikka olisikin vapaapäivä tiedossa. Nyt joka tapauksessa en jaksanut, viitsinyt tai voinut juoda, koska olin kuskina, seuraavana päivänä olisi töitä, eikä kyllä sen puoleen kiinnostanutkaan, oli miten ilmaista tahansa.

Semmoiset parisenkymmentä kaveria oli paikalla. Teemana oli Havaiji ja deejiin jälkeen musiikista vastasi Rautarepe-niminen coverbändi. Viihdyin reilu pari tuntia, suunnitelmana oli viimeistään kymmeneltä olla kotona ja päästä tutimaan.

Aivan! Päivällä kävin ruokakaupassa ja mitä eteeni osuikaan! Stephen Kingin Kuvun alla, jonka piti ilmestyä vasta seuraavana päivänä. Ja heti ensimmäisenä ostoskoriin. Iih! Paksu opus onkin, tästä riittää luettavaa koko kuuksi. Kenenkään on turha mutista, että mikset lainaa kirjastosta, ei maksaisi mitään. Niin harvoin ostan vaatteita, levyjä, meikkejä,  pelejä tai muuta vastaavaa, ja kehtaan väittää, että juonkin vähemmän kuin suurin osa kavereistani, että tämä on minulle se, mihin rahani pistän. Lukutoukka jo pienestä pitäen.


Muina asioina: muistakaa kaikki saapua huomenna Korpiklaanin keikalle DOMiin! :)

1 kommentti:

  1. Ihana asu! Söpö :3

    Ah ilmaista suklaakakkua.. oispa iteki päässy tulemaan ;___;

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)