maanantai 17. lokakuuta 2011

Tuparit 2-3

Tuparisuman purkaminen jatkuu. Perjantaina matka kävi Viikkiin H:n juhliin, ja sieltä DOMiin Korpiklaanin keikalle.

Todistusaineistoa:


Ei oltu edes  tupareihin asti päästy, kun avokki jo sössi Magyar-pullonsa kanssa. Vastapuolella tietä pyöräilemässä olleet ala-asteikäiset lapset pysähtyivät ja katselivat, mitä ihmettä aikuiset miehet surevat.


Ruokaaaaaa! Vuoassa oleva jännän näköinen mössö on viinahyytelöä.Taiteiltiin J:n kanssa.


Itse, Roosa ja emäntä. >:))) Pinon kaunein kuva, true story. Ihana toi Roosan Abbath-meininki. <3Ja sitten keikalle, josta suurimman osan riehuin tokarivissä Juhan kanssa. Nyt niskajumi, eikä pää oikein käänny eteen.


Ja jatkot meillä. Jämäbooli kaikesta mitä jääkaapista löytyi ja Dogma pyörimään.


Jääkaappi näytti tältä kun perjantaina lähdin rientoihin. Lauantaiaamuna ei mitään ollut jäljellä.

Krapulan lähes aina välttävänä ihmisenä yllätys olikin ...no, pieni, kun päänsärkyä esiintyi lauantai-iltapäivällä. Pizzatilaus ja lisää B-luokan leffoja. Seuraavat juhlat kuitenkin jo häämötti, joten vedetttiin V tuosta sängyn säilytyslootasta ulos (not really) ja lähdettiin Järvenpäähän. Tällä kertaa ihan siinä kuskin ominaisuudessa.


Halailin BonAqua-pulloani.


Lempi ja emäntämme V.


Kenguru-Hertta.

Järvenpäästä ajoin vielä Helsinkiin, jossa vein avokin ja V:n baariin, ja sitten itse pääsin viimein kotiin nukkumaan.  Totta se on, ei sitä enää jaksa niin kuin nuorena.

Edellisessä postauksessa tuumin, että "Toivon, että Prkleen oma virallinen kuvaaja sai edes yhden edustavan otoksen napsaistua.". Tämä löytyi, näytän pelästyneelta ja alastomalta:


Postista sain Briteistä tilatut Special Effects-hiusvärit, seuraavassa värjäyksessä sellaista päähän. Pitäisi kestää päässä kulumatta muutamat kuukaudet. Jos tämä toimii niin oi että! Oon kuitenkin sen 7,5 vuotta värjännyt kerran kuukaudessa hiukseni ja parin kuukauden välein pistänyt värinpoiston tyveen. Aikaavievää lystiä.

1 kommentti:

  1. Eihä mikään väri voi kestää kulumattomana kuukausia. Etenkään punanen väri. Son vaan mahdotonta ihan kemian ja väriopin puolesta. Valkonen ja musta ainoat ääripäät mitkä voi pysyä "kirkkaina" koska ne ei ole värejä. Plus, että tukka kasvaa jo sen sentin/kk niin juurikasvu paistaa aina sieltä sen kuukauden päästä jo vaikka väri ny pysyiski siedettävänä.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)