perjantai 7. lokakuuta 2011

Tyttöjen juttuja

En laske itseäni kovinkään tyttömäiseksi tytöksi meikkailun, shoppailun, ihonhoidon ja kaiken maailman tököttien ja puteleiden suhteen. 7. luokalla meikkasin ensimmäistä kertaa, ja parin kuukauden maskara/kajal-kokeilujen jälkeen en meikannutkaan muutamaan vuoteen. Kouluun en nähnyt vaivaa meikata niin yläasteella kuin kauppiksessakaan, enkä kyllä työelämän tultua kuvioihin ole senkään suhteen nähnyt tarvetta pistää tököttejä naamaan. Harrastan vain viikonloppumeikkausta, jos sitäkään. Hyvin harvoin ostankaan mitään aiheeseen liittyviä aineita itselleni, jos perustarvikkeita, kuten shampoota, hammastahnaa ja deodoranttia ei lasketa mukaan. Suurin osa kylppärin peilikaapin sisällöstä onkin saatu tai voitettu. Ja siihen sisältöön:


Ylhäältä vasemmalta katsottuna: lääkekaappi, kynsilakkapussukka, meikkipussukka. Keskellä avokin tavarat. Alhaalla kaikenlaisia mössöjä, meikinpoistolappuja, vanupuikkoja sun muuta. Söpössä Muumilaukussa on pelkkää materiaa; harja, korut, hiusjuttuja, värjäystarvikkeita... Eriteltynä:


Vasemman alanurkan tavaroista 4/14 olen ostanut itse ja nämä ovat ainoat, joita niistä oikestaan käytän. Nivean rasvaa tarvittaessa naamaan, Helosania uusille tatuoinneille, Nivean deodoranttia ainoana päivittäin käytettävänä tuotteena. Kaksi hajuvettä ovat ostettu BodyShopista; White myskiä olen käyttänyt alaikäisestä asti lähes yksinomaan, mutta tämän vuoden puolella ostin kämäseen kolmen hajuveden kokoelmaani tuon Moroccan rosen. Tyyristä lystiä.


Kynsilakkapussukka ehkä antaa väärän kuvan, koska sisällä on vain kolme lakkaa. Kaikki mitä tarvitsen ja enemmänkin. Väritön, punainen ja musta. Kynsilakanpoistoaine vie suurimman osan tilasta ja pohjalle vielä parit kynsiviilat.Ja sitten meikkipussi. Hyvin mahtuu kaikki sinne survottuna. Käytössä (piti erikseen lukea jokaisesta, että mitä nämä nyt olivatkaan) Rimmelin puuteri, Maybellinen Dream matte mousse-peitevoide, Lumenen Blueberry curl mascara, Yves Saint Laurentin valokynä, Lorealin Superliner ja We care iconin Magnetic eyes. Eyelinerit sentäs itse ostettu. En ole myöskään merkkiuskollinen minkään meikkituotteen suhteen. Jos havaitsen hyväksi, saatan ostaa toisellakin kerralla, jos muistan merkin ja mallin. Suurin osa meikkipussin sisällöstä itkee käyttämättömyyttään, mutta pidän kuitenkin säästössä jos joskus tarvitsisin. Huulipunaa joskus, luomiväriä vieläkin harvemmin.


Suihkun puolelta: Herbina-tuotteet voitettu, Hugo Boss saatu ja yksi harvoista kylppärini tuotteista, jonka merkki ei ole vaihtunut aikoihin; Lorealin Elvital Color vive.

Tulipa jotenkin... ärsyyntyneen oloisesti tämä. :D En ole turha hössöttäjä näiden asioiden kanssa ja koen, että suurin osa kaiken maailman meikeistä yms. onkin ihan turhaa hömpötystä ja näiden hamstraaminen rahan haaskausta. Tai oikeastaan kaikki meikit ovatkin täysin turhia, mutta antakaa minun olla ihan pikkuisesti vaan turhamainen. Mutta kyllä tästä jotain hyvääkin seurasi! Selaillessani peilikaapin sisältöä huomasin osan vanhentuneeksi, heitin pois ja näin ollen sain lisää tilaa. Ensimmäinen ja viimeinen postaus tästä aiheesta, olkaa hyvät. :)

1 kommentti:

  1. Oon sun kanssa samaa mieltä, että meikkien hamstraaminen on ihan hirvittävää rahantuhlausta. Eri asia jos oikeasti lähes päivittäin tai edes viikottain jaksaa meikata tosi monipuolisesti, niin että niitä meikkejä oikeesti tulee joskus käytettyäkin. Mä ostan vaan sellaisia, joita tiedän käyttäväni vielä puolen vuoden päästäkin, ja ostan esim. uuden ripsarin vasta kun edellinen loppuu. Mulla lähes päivittäisessä käytössä kuluu meikeistä vaan meikkivoidetta, puuteria, poskipunaa ja kulmakynää, sekä ripsaria sillon kun ehdin sitä laittamaan, ja jos oikeen on extra-aikaa niin vedän eye-lineritkin. Mutta usein jätän meikkaamatta kokonaan jos iho on siedettävässä kunnossa, eikä ole mitään tähdellistä menoa.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)