maanantai 28. marraskuuta 2011

And you're riding shotgun!

Todella jännittäviä päiviä viikonloppu täynnä! Silkkaa juonenkäänteiden juhlaa! Tai sitten ei. Leppoisia, ihanan menottomia päiviä, perseellensä sai istua koko ajan enemmän kuin tarpeekseen. Jottei kuitenkaan täysin sosiaaliset taidot unohtuisi, pidin luonani perjantaina leffaillan.


Töiden jälkeen kävin ostamassa tarjottavia ja kotona odottelin vieraita. Ensimmäinen pääsi hyvin omin avuin muita ennen perille, avopuoliso noukki Leppävaarasta neljä ihmistä töistänsä päästyä ja yksi vielä tuli vähän myöhemmin omalla kyydillään. Elokuvia heiteltiin ihan lonkalta ja päädyttiin seuraaviin tekeleisiin:
Piti vielä telkkarista 01.20 alkava Reservoir dogs katsella, mutta silmäluomeni tuntuivat raskailta ja kävin nukkumaan, kun muutamat vielä jaksoivat valvoa.

Kaksi kaveri olivat jääneet yöksi ja heidän kanssa vielä jatkettiin lauantaina leffailua, kun telkkarista tuli sopivasti Monsterit Oy ja Herkules. Loppujen vieraiden lähdettyä katseltiin vielä illalla avopuolison kanssa Transformers 3.

Katsomme Jeesuskanavaa. Jumala mielessä ja housut jalassa.


Perjantaina porukalla, lauantaina kaksistaan ja sunnuntaina yksin. Vielä jaksoin tapittaa Green lanternin ja The rise of the planet of the apesin. Huuuh.


Hmm. Ajattelin pitää vuoden neljännen tipattoman. Varsinkin kun tuleva tipaton tammikuu ei onnistu, koska kuun puolessavälissä on kauan odotettu SpineFeast at Sea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)