perjantai 11. marraskuuta 2011

Faktoja

Minäkin tahdon! Ja huijaan parissa kohtaa, muahaha. En saanut tätä keneltäkään, enkä laita eteenpäin.

Säännöt seuraavanlaiset.
- kiitä tunnustuksen antajaa
- kerro itsestäsi kahdeksan satunnaista faktaa
- laita haaste eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle!

1. Herään töihin lähes joka kerta ennen kellonsoittoa, noin 05.37. Sisäinen herätyskello toimii. Viikonloppuisinkin laitan tavan takaa herätyskellon soimaan klo 11, vaikka heräänkin ennen sitä.

2. Olen todella nirso juomisten suhteen. Alas menee vesi, mehut ja Somersby. Tee on pahaa, kahvia en ole koskaan oppinut juomaan ja limujen kiskomisen lopetin kymmenen vuotta sitten. Tämä tekee musta todella huonon vieraan, kun ei tarjoilut kelpaa.

3. Olen kotoisin Huhmarista, Vihdistä, josta muutin Vallikallioon, Espooseen vuonna 2007. Äitini on Espoosta, isä Vihdistä. Äidin puolen jo edesmenneet isovanhemmat Somerolta, ja isän puolen pappa Karjalasta, mummon alkuperää en itse asiassa tiedä.

4. Aloitin ihmissuhdekuviot kovin myöhään. Ensisuudelma 17-vuotiaana. Ensimmäinen seurustelusuhde 17-vuotiaana. Ja ööö muutkin ekat kerrat sitten vieläkin myöhemmin. Olen seurustellut kaksi kertaa. 2004-2007 ja nykyinen suhde 2008->

5. En usko horoskoooppeihin, mutta silti neitsyen luonteen kuvaus sopii muhun täydellisesti: käytännöllinen, analysointiin taipuvainen, säntillinen, pikkutarkka, sosiaalisissa tilanteissa pidättyväinen, siisti. "Neitsyt pitää mielellään matalaa profiilia, eikä tee suurta numeroa itsestään, jo sen takia, että itsevarmalta näyttävä neitsyt on pohjimmiltaan ujo." Mutta kaikista paras oli ehkä tää: "Hän ei koskaan vouhota eikä riehaannu, paitsi saatuaan hieman "ilolientä", jolloin Neitsytkin jopa uskaltaa vähän irrotella." Totta joka sana!

6. Lottoan toisinaan, koska "entä jos". Miljoonilla euroillani tahtoisin omakotitalon/rivitalon päädyn. Pakollisia tässä olisi sauna, ainakin kolme huonetta (makkari, olkkari, dataus- ja pelihuone) ja oma pihaläntti. Kesämökki maalta. Osan rahoista antaisin vanhemmille. Osa menisi matkusteluun. Joko lopettaisin työni tai alkaisin tehdä vain osa-aikaisesti, jos tulisi liian tylsää työttömänä. Kuitenkin budjetoisin kaiken niin, että rahat riittäisivät hyvin, vaikka eläisin 100-vuotiaaksi.

7. Olen ollut tipattomalla kuukauden. Tahattomasti. Todennäköisesti tämä loppuu viiden viikon jälkeen. Tipaton tammikuu venyi seitsemään viikkoon. Vihaan suuresti sitä, kun joka kerta joku (eli ainakin tusina) tulee kertomaan, että vain alkoholiongelmaisten pitää pitää tipattomia. Asiaa sivuten;  en ole koskaan kokeillut huumeita, enkä aiokaan. Tupakkakokeiluistanikaan tuskin saa kasaan edes puolta tupakkia. En ymmärrä. Mitä ihmettä ihminen ajattelee kun aloittaa tupakoinnin? Yläasteikäisenä sitä ehkä alkaa pelkästä sosiaalisesta paineesta tai koska luulee sen olevan siistiä. Mutta mulle ei mene jakeluun miksi ihmeessä itsenäinen ja fiksu aikuinen ihminen alkaisi polttamalla polttamaan tietäen haitat. En löydä yhtään hyvää syytä polttamiseen. Onhan niitä mulle kerrottu, mutta yksikään niistä, tai ne kaikki yhdessä, eivät mene haittojen ohi ja plussan puolelle. Sitä ilon päivää kun ravintoloihin tuli tupakointikielto! Enää ei tarvinnut hengittää tupakan savua, eikä heti kotona mennä suihkuun pesemään sitä hajua hiuksistaan pois.

8. Olen käynyt festareilla 12-vuotiaasta saakka. Ankkarock oli ensimmäiseni, ja siellä kävin kymmenen vuotta putkeen, mutta se jäi jossain vaiheessa kokonaan pois, aika tylsä tapahtumahan se oikeastaan on. Ja liian lähellä. Rakkain festivaali on jo seitsemän juhannuksen ajan ollut Nummirock. Kesänpäätöstraditioksi on muodostunut Jurassic rock. Muut festarit mietin esiintyjien mukaan, mutta nuo kaksi edellä mainittua telttafestaria on vakiot. Vastoin yleistä luuloa en käy Tuskassa. Kaksi kertaa olen sisällä käynyt ja niidenkin yhteenlaskettu aika on ~2h. En pitänyt.

Tuskan ulkopuolella on aina hauskempi leikkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)