tiistai 8. marraskuuta 2011

Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.

Uutuuksia! Oon tosi huono käymään kaupoilla, varsinkin vaateostoksilla ja etenkin kenkäostoksilla. Tylsyyttäni kiertelin Sellossa ja kaksi uutta kivaa juttua löytyi kotiin vietäväksi. Hame ja kengät. Ihmeellisintähän tässä on se, että hame on polvipituinen, eikä miniminari, kuten yleensä, ja kengät... No, kengät. Käytän maihareita lähes 24/7 ja hyvänä kakkosena toimivat ballerinat kesähelteillä. Muita kenkiä ovat saappaat, parit juhlakengät hienompiin tilaisuuksiin ja lenkkikengät. Kenkäkokoelmani on pienenpieni, mutta kyllä sieltä kaikki tarvittava löytyy. En tuppaa koskaan löytämään mitään silmiähivelevää, ja jos löydänkin, ne ovat huonot jalassa. Mutta nää uudet, voi hyvä ihme! K-kengästä löytyi ja vielä 30 % alennuksella.


Pääsevät kahdet muut käyttökenkäni lepuuttamaan välillä. Tuommosia rakkaita löytyy eteisestä:


Maiharit ostin kaverilta 1/2010 ~kolmen vuoden täydellisten maihareiden metsästyksen jälkeen. Edelliset SpiritStoresta ostetut taisi olla vuodelta 2002.


Camoballerinojen alkuperää en muista, Demonia-merkkiset kuitenkin, 2008 kesältä. Kertaalleen jo pikaliimalla paikatut.

Sunnuntaihuveinani oli ostoksilla käymisen lisäksi kirjastossa kiertely ja hakaristien paistaminen.


Ensi viikolla saakin ensi-iltansa Twilight (joojoo, huonoja kirjoja ja huonoja leffoja ja huonoja näyttelijöitä) ja sen kunniaksi aiheeseen liittyen:


Periaatteestani 'ei ysikymppisiä' voisi ehkä hitusen luistaa Lautnerin takia (anteeksi fanityttöilyni). Poikaystäväkin on 10 päivää vaille väärällä vuosikymmenellä syntynyt, läheltä liippaa. Häntä en kuitenkaan saa raahattua leffaan mukaan, joten tehtiin kaverin kanssa sopimus; "Tehään diili! Mä tuun kattoo Twilightin sun kanssa, jos sä tuut kattoo oopperaa mun kanssa!" Näin me kumpikin olemme lopputulokseen... tyytymättömiä. Mutta pitää kai sitä kerran elämässään oopperakin kokea!

Ps. Tykkään tosissani tuosta hiusväristä. Tätä lisää.
Pps. Päällä uusi hame! Mustaa vakosamettia Lindexistä.

Viimeiseksi vielä yksi söpö juttu. Tämmöinen odotti työpäivän jälkeen pöydälläni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)