keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Halloween

Olen tässä odotellut ihmisten sendivän kuvia viikonlopulta, joten Halloween-postaus on lykkääntynyt. Jos vielä joltakin saan jotain julkaisukelpoista, niin ihmetellään niitä sitten myöhemmin.

Mutta jos kuitenkin edetään kronologisesti ja aloitetaan perjantaista. Mystral sai tutkintonsa päätökseen ja hänen valmistujaisiaan juhlimme Amarillossa ja Prkleessä. Olin kuitenkin tylsä väsypää ja lähdin aikaisin kotiin tutimaan, vaikka mukavaa olikin. Muutamien tuntien poissaoloaikanani kotiin oli ilmestynyt jotain uutta ja isoa! Avopuoliso oli viimein saanut tilaamansa telkkarin. Itsellenihän olisi kelvannut vanhakin oikein hyvin, muttamutta... Miehet ja elektroniikka.


Sankari leikki piilosta eli toimi kuvaajana.

Lauantai alkoi hiusten kanssa taistelulle. E tuli kylään ja värjäsin hänen hiuksensa, ja E puolestaan pisti minulle nutturat, joita en useasta harjoitteluyrityksestä huolimatta saanut itse laitettua edes vähänkään siedettävän näköisesti. Kuteet päälle, kuskattavien odottelua ja matkaan.

Tämän näköinen porukka oli takapenkillä.


Hyvinkäällä ehdimme vain parin tunnin ajan juhlistaa K:n yhdistettyjä tupareita/halloweenjuhlia, kun jo jatkoimme matkaa. Päämääränä Merihaka ja P:n samanmoiset bileet: tuparit ja halloweenjuhlat.  Siitä vielä Prkleeseen (yllätys) tunniksi-pariksi. Heitin muutaman kaverin omiin suuntiinsa ja huristelin kotiin. Alapuolella K:n ja P:n luota pari kuvaa (ja edelleen pätee: ilmoittakaa jos tahdotte kuvanne täältä pois):Itse näytin tältä:Leia-puku siis halloweencostumes.comista, nutturat loihti kaveri. Mustat venytyskorvikseni vaihdoin edes vähän sievempiin, enkä kauhean paljon pistänyt meikkiä, koska "ei Leia meikkaa". Puku osoittautui olevan kinda see trough, joten alle laitoin valkoisen topin ja lyhennetyn alushameen. Jalkaan vetäisin vielä valkoiset sukkahousut (edellishalloweenin peruja) ja maiharit. Valllmis.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)