lauantai 5. marraskuuta 2011

The importance of being idle

Olen hurja juhlatyttö! ...eli palasin illan menoilta jo puoli yhdeksältä. Jos tässä joutessani vähän viimeisintä viikkoa niputtaisin kasaan. Meille siis tuli viikko sitten perjantaina uusi telkkari ja kämpän ilme muuttui näin ikään:


 Vanha telkkari pääsi kakkosnäytöksi. Nörtti.

Keskiviikkona kävin parissakin leffassa. Poikaystävä olis edellispäivänä ilmoittanut, että "T tulee meille huomenna leikkimään", mikä tarkoittaa käytännössä usean tunnin pewpew-pelien pelaamista ja huutorallia. Koitin siis keksiä itselleni tekemistä kodin ulkopuolella ja sattumalta eteen osuikin informaatio, että Leppävaarassa vietetään Biorexin 3-vuotisjuhlia, eli kaikki leffat maksaa 3e. Kävin kaksi leffaa katsomassa. Ensin Midnight in Paris M:n kanssa, vartin tauko, ja Syvälle salattu E:n kanssa. Yllättäen hyviä pätkiä molemmat. Kotiin tullessani pojille oli vieläkin peli menossa. Luulin, että 5h muualla riittää. What a rookie mistake.
Eilen sitten koti-iltaa jahka sinne asti pääsin. Ensin oli pari velvoitetta; työt ja kummitädin kuskausta. Sitten mukavampaa tekemistä; siskon ja poikaystävän kanssa ravintola Retroon syömään ja jälkkärille Spice Iceen. Ihana läskeilypäivä. Illalla pullaa poskeen ja Kuorosota pyörimään. Voi että vihaan sitä ohjelma! Miksi se on pakko aina katsoa, vaikka ärsyttää ja kiroilututtaa ja vielä se myötähäpeän määräkin...

Sellon Spice Icessä. Vain toinen oli jätski oli minun. :(

Äsken tulin kaverin synttäreiltä Kontulasta. Kauheeee määrä alkoholistikavereita paikalla. Jännää oli, että tykkäsin kyllä siellä kovasti olla vesilinjastani huolimatta monta tuntia. Äärimmäisen viihdyttävää valita nurkka, josta seurata tilanteiden (promillemäärän) kehittymistä.


Tässä istun lauantai-iltana kotona dataamassa. Exciting! Krapulavapaata sunnuntaita kaikille niille, jotka tätä vasta huomenna lukevat! ^___^

1 kommentti:

  1. Vitsit miten nätti tuo alimmainen kuva! Ja rauhallista lauantai-illan viettoa kotosalla täällä myös. :)
    -memmu-

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)