maanantai 14. marraskuuta 2011

Tequila time

Melko tympeä viikonloppu. Arvostukset kuitenkin E:n lohduttelulle ja H:n seuralle. Perjantain masistelin kotona. Yritys oli kova lähteä sosialisoitumaan DOMiin Turmion kätilöiden keikalle, vaikken bändistä muuten oikein perusta, mutta se jäi vain suunnittelun asteelle. Onneksi seuraavana päivänä tulikin yllättäen muutakin tekemistä kuin koneella istuminen. Lauantai-iltapäivällä jutskailtiin H:n kanssa fb:ssä ja tunti keskustelun jälkeen olinkin käynyt kaupassa ja hakemassa H:n meille. E oli valloittanut olkkarin ja pelasi siellä, joten me saimme romanttisesti makkarin omaksemme. Oli kynttilöitä ja siideriä ja Twilight-juomapeliä! Saatuamme tarpeeksi koti-iltailusta jatkoimme Prkleeseen. Oli mukavata, eikä rahanmeno ollut päätähuimaavaa, mutta silti sunnuntaina oli morkkis pelkästään sen takia, että olin juonut.Eilen kävin Huhmarissa isänpäivän kunniaksi. Vein isukille lahjuksena karkkia ja hammasharjan. Karkkeja valikoidessani otin vain mustia karkkeja, jotta äiti ei söisi kaikkea. Pussilla se kävikin pari kertaa ja lähti pois maristen, että ei täällä ole mitään hyvää. :D Juoni onnistui!

Viikolla olin siivonnut vaatekaappini. Muutama lumppu meni roskiin, muovipussillinen UFFille ja yhdet Demonian maiharit sain menemään kaverin kaverille. Hameita heitin muutaman pois ja siltikin niitä jäi yli parikymmentä. Niitä käytänkin eniten. Housuja oon ehkä kerran käyttänyt viimeisenä parina kuukautena. Mitä nyt kotona jotain löllöhousuja, mutta niitähän ei tietenkään lasketa.


Joulua ja muita tulevia juhlia ajatellen käytin kolmisen tuntia eräästä iltapäivästäni askarteluun. Nyt on korttia joka lähtöön. Odotan innoissani seuraavan viikonlopun juhlia, että saan antaa kortin eteenpäin, siitä tuli niin kiva, juuri ko. henkilölle sopiva.


Joku päivä tällä viikolla ajattelin käydä keskustassa uuden Backstreetin avajaisissa. Ja oikeastaan siellä vanhassakin liikkeessä, kun kerta sieltäkin lähtee tavaraa puoli-ilmaiseksi. Mulla on huutava paitapula, tahtoisin löytää jotain kivaa käytettäväksi korsettien alla. Vaatekaappia siivotessa tajusin taas kuinka kämäsesti omistan pitkähihaisia. Pari hassua paitaa.

Pää lyö nyt niin tyhjää, että taidan tämän postauksen jättää tähän. Maanantai...

2 kommenttia:

  1. Ompa kaunis tuo päälläsi oleva punamusta korsetti! :) Lieneekö muovi-vai metalliluutettu?

    Mukava blogi muutenkin, jään seurailemaan! ^^

    VastaaPoista
  2. Insanity; muoviluutettu. Kiitos ja tervetuloa. :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)