perjantai 18. marraskuuta 2011

Twilight FUNFUNFUN event

Alkuviikosta olin sattumalta huomannut Finnkinon sivuillta, että he järjestävät torstaina Twilight fan eventin, jossa on mitä lie ohjelmaa ja pääsee katsomaan uuden leffan ennakkonäytöksessä. Päätin haluta nimenomaan tähän näytökseen kaverin kiusaksi. Sen, joka oli luvannut tulla seuralaisekseni tätä pätkää katsomaan, jos vastavuoroisesti lähden hänen kanssaan oopperaan.

Töiden jälkeen kipaisin pikaapikaa kotona ja lähes samantien hyppäsin bussiin. Olin Tennispalatsilla vähän vailla neljä, tilaisuus kestäisi neljästä kahdeksaan.


Tervetulosanojen jälkeen lämpiössä soitti puolisen tuntia Pasa-yhtye. Olin ilmeisesti tämän nähnyt kertaalleen puolitoista vuotta aiemmin Susirockissa (poikaystävä muisti bändin nimen, sehän on siellä vuosittain juontamassa), mutta enhän minä tällaista muistanut. Tämän jälkeen samalla lavalla Twilight-kirjasarjan kustantaja oli paikalla vastailemassa kysymyksiin ja keskustelemassa kirjasta. Oli kyllä niin jäätävää mussutusta, etten pystynyt muutamaa minuuttia kauempaa kuuntelemaan kuuntelemaan. Kaikki oli niin ihanaa ja voi että.

Luppoaikanani harakoin kaiken ilmaisen, minkä käsiini sain; Fanipaloja, Candy Kingejä, lehtiä, hajuvesinäytteitä... Heti kättelyssähän olivat käteen lykänneet badgen ja kaulassa roikotettavan Edward-läpyskän. Koko rahan edestä!


Pasa / salin sisäänkäynti


Voice tekee haastattelua / tohinaa


WSOY eli kirjojen kustantaja / aikataulutus


pikkuiset odottaa Julia Jonesia / ilmaista karkkia


Mulla oli alunperin tossa lituskassa Edward, mutta J oli kiva ja vaihdettiin päikseen. ^^

Viimein kavaljeerini saapui kauhusta vapisten juuri parahiksi kun näyttelijä Julia Jones tervehti faneja ja antoi nimmareita. Itsehän en valtavan kiljuvan teinitungoksen takaa nähnyt koko muijaa. Tämän härdellin jälkeen porukka siirtyi saliin, jossa ennen leffan alkua vielä kankaan edessä salin etuosassa parin minuutin ajan näyttelijätärtä haastateltiin. Viimein päästiin itse leffaosuuteen.

En kyllä koskaan ole nähnyt niin paljon vartijatoimintaa leffanäytöksen yhteydessä. Totta kai Jonesilla oli turvamiehet ympärillä, mutta muutenkin sitä henkilökunnan määrää... Vielä leffan ajankin muutamat jäivät saliin vartioimaan, ettei kukaan vaan talleta leffaa itselleen ja laita jakoon.Nowhere near lavastettu tilanne.


Thihihi. Molemmilla pinssit paidassa ja Eetvartit ja Jaakopit kaulassa.

Yleisö oli suurimmaksi osaksi, yllätysyllätys, tyttöjä, mutta oli siellä harvinaisen vanhaakin porukkaa. As in mun ikäistä. Poikiakin löytyi, mutta lähes kaikki ilmeisesti tyttöystäviensä seurassa, vaikka bongasin kaksi erillistä poikaporukkaakin.


Julia Jones. Vikan rivin kuvausmahdollisuudet olivat rajalliset.

Itse leffa sitten... Itselläkin oli muutamaan otteeseen pakottava tarve facepalmata, oli se pääosien näyttelijöiden touhu välillä niin kornia katsottavaa. Kirjat voittaa sata-nolla. Minä en tällaista huomannut, mutta kuten J niin hienosti asian ilmaisi: "Siis. Mitä. Vittua. Joku OIKEESTI vollotti siellä ihan täysillä kun Bella vähän otti lämää."

Leffan jälkeen avec lähti kotia päin ja minä menin eduskuntatalon portaille istumaan ja odottamaan kyytini saapumista. Ehdin siinä joutessani näkemään taksiin hyppäävän Soinin, joka kantoi kädessään Mr. Big-vaateliikkeen kassia.Kerrankin jaksoin/muistin/viitsin olla kamera kädessä at all times, niin tuli hieman kuvarikkaampaa postausta! Ehkä koitan tätä samaa tekniikkaa viikonloppuna, kuitenkin kun on tuparin- ja synttärintynkää luvassa. Kiitos, hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)