torstai 29. joulukuuta 2011

Hups

Opin pitämään alkujärkytyksen jälkeen näissä neljässä viikossa Special Effectsin Bloody redistä, vaikka se alkuunkin tuntui liian tummalta ja punaruskealta. Uudeksivuodeksi kuitenkin uutta väriä.

Parin sentin juurikasvu, pari senttiä Nuclear redin oranssijämiä ja kuukauden haalistunut Bloody red ja värinpoiston jälkeen tämä oli tulos. Huhhuh. Ennen on näyttänyt lähes luonnolliselta blondilta juurikasvulta, hyvin on iljennyt hetken antaa olla, muttaaa... tuotaaa...Ajattelin siis hoitaa arkena juurikasvun värinpoiston ja vasta lauantaina uutta väriä päälle, mutta tuli niin järkyttävää järkeä, etten olisi kehdannut kahta päivää ihmisten ilmoilla tuolla letillä kulkea, joten pistin heti vanhan ja luotettavan Directionsin Pillaxboxin päälle. Ei enää lisää yllätyksiä.


Sävyhän on valosta riippuen mitä sattuu, mutta pinkkiin kallistuva punainenhan tämä on. Nuclear rediä lisää tilaukseen jahka jaksan. Ja ehkä tuota Bloody rediäkin sitten... Varastossa kuitenkin on vielä vaikka kuinka Pillarboxia ja pari Crazy colorin Fireäkin löytyy. Kaappiin saa jäädä Devilish, en uskalla kokeilla.


Tässä leikin kilttiä, vaikka vähän turhaahan se näin joulun jälkeen enää on.

Uudenvuoden suunnitelmat ovat oikeastaan vielä ihan auki. Olin miettinyt illanistujaisia meillä, mutta aika heikolta näyttää. Baarin ja/tai keskustan kierrän kaukaa, vaikka vaihtoehtona olisikin sitten yksin kotona istuminen, koska mua ei kiinnosta järkyttävät väenpaljoudet, eikä juominen. Toivottavasti vielä tähän hätään ehtii asiat lutviutua!

3 kommenttia:

 1. Haluuks myydä Devilishin mulle? :) Mä oon ollut ihan tyytyväinen tähän. Seuraavaksi ois sitten se Cherry Bomb kokeilussa.

  VastaaPoista
 2. Komppaan uudenvuoden suunnitelmia. EN ymmärrä miks noi haluu baariin. What´s the point... !

  VastaaPoista
 3. Henni: Haluan! Toi maksoi haircrazy.comissa £9,50 eli jos vaikka kymppi+postikulut?

  Mari-Liis: Kattoo ny onko se sitten a) kotiparty, b) Kontula vai c) jokin muu.

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)