lauantai 31. joulukuuta 2011

Kertausharjoitukset

Tammikuu ja helmikuu eivät olleet kovin tapahtumarikkaita. Kävin hulluna salilla, laihdutin ja olin lähes kaksi kuukautta juomati. Ikävöin uskomatonta selkärankaani, miten mä jaksoin.


Maaliskuussa kävin muun muassa onnessani Tampereella Stefan's steakhousessa ja tapasin itse Top Chefinkin. Parin vuoden tauon jälkeen pääsin ulkomaille ja vietin viisi vuorokautta Dublinissa.

Huhtikuu. Tupareita, synttäreitä, bileitä, keikkoja ja pääsiäinen, jolloin lähdettiin poikaystävän kanssa ajelemaan Kilpisjärvelle. Valloitettiin Saana ja laskettiin liukureilla alas! Kuun lopussa juhlittiin vappua Ruttopuistossa ja Cornerissa, jossa oli useammankin kaverin yhteissynttärit.
Toukokuussa rakas kummitätini juhli viisikymppisiään ja poikaystävä juonsi Sipoossa Susirockin. Vietin myös tipattoman kuun näin ennen kesää ja lomaa, jolloin kuitenkin tulisi normaalia enemmän juhlittua.
Oi, kesäkuu! Kokonainen kuukausi lomaa! Otin loparit entisestä työpaikasta ja vietin kuukauden kesäloman. Niin pitkää lomaa en ollut pitänyt neljään vuoteen. Mökkireissuja Somerolle sekä perheen että kavereiden kesken. Myötätuulirock! Nummirock! Rooma!


Heinäkuussa juhlia Kaisiksessa, Ruttiksessa, Sipoossa, Lempäälässä, Otaniemessä...! Oli Prideä, Ropeconia, Village Peoplea ja VarjoTuskaa. Aloitin uudessa työpaikassa.Elokuussa oli kolmas vuosipäivämme poikaystävän kanssa, kävimme kavereiden luona ja Särkänniemessä. Vuoden vikat festarit festaroitiin Jurassicissa. Kotona innostuin sisustamaan uudestaan ja myös uusi auto saapui talouteen. Metrorundi ryönättiin läpi ja kuun lopussa Taiteiden yötä vietettiin Ruttiksessa.


Syyskuussa täysin vuosia, ja niin moni muukin. Päädyimme pitämään yhteissynttärit Somerolla. Yksi vuoden parhaista viikonlopuista. Kuun lopussa jäin eräleskeksi poikaystävän lähdettyä vaeltamaan, joten viihdytin itseäni viettämällä Marjan kanssa tyttöjen viikonloppua ja arkenakin kutsuin tänne lähes joka ilta kaverin yökylään/leffailtailemaan.
Lokakuussa alkoi tuparisuma. Olikohan niitä seitsemän vai mitä niitä oli... Mukaan mahtui kuitenkin myös valmistujaisia, Halloweenia ja keikkaa.Marraskuussa lisää tupareita, mutta myös leffailtaa, oopperaa ja Twilight fan event, tirsk.
Joulukuussa kävin ensimmäistä kertaa sekä Syn/\psissa, Ofelia Marketissa että Heurekassa. Oli muutamat synttärit, tuparit ja pikkujoulut.Hyviä uusia vuosia lukijoille! Nyt pitää alkaa tehdä kaiken maailman pasteijoita, salaatteja ja rullia illan juhliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)