lauantai 3. joulukuuta 2011

Kirosanaliuta

Eii, eiii, EIIII! Olen kirjaimellisesti ollut itkun partaalla iltapäivästä saakka. Nuclear red oli päässyt haalistumaan 5,5 viikkoa värjäyksestä (itse asiassa se oli täysin vaihtanut väriä, ei siinä mitään, tykkäsin sekä juuri värjätystä että oranssiin haalistuneesta tositositosi paljon), joten pistin päähäni seuraavan värin; Special effectsin Bloody redin. Nyt olen brunette, mulla on tylsän väriset hiukset ja musta tuntuu, että hukun joukkoon ja että sinne meni osa identiteetistäni. Harkitsen vakavasti ottavani kaapista samantien värinpoiston, haluan tän kauhean punaruskeen tusinavärin päästäni pois, ja laittaa tilalle tähän hätään Fireä ja Pillarbox rediä, vaikka tietenkin hiuksille olisi parempi odottaa vain haalistumista ja jättää myrkyt kaapin perälle. Ei juma, mua masentaa nää hiukset. Ihan kuin olisin marketin mukapunaista pistänyt päähäni. Kai nämä teknisesti punaruskeat on, mutta mun silmiin näyttää ihan vain ruskeilta.


Kauheen kiva hei. :))))) Ja alhaalta näkee eron edelliseen kauniiseen, kirkkaaseen, omannäköiseen väriin.


Ja tästä näkee myös miten Nuclear red haalistui. Oranssiin, eikä pinkkiin, kuten parempana pidänkin.


Harmittaa niiiiiin paljon. Tulin äsken kaverin tupareista, joissa kyllä sain väristä kehuja, oli ne sitten aitoja tai säälistä annettuja kun niin surkealta näytin, mutta itse vihaan näitä tuhannen auringon voimalla. Joojoo, kauheen pinnallista ja ei ole iso asia, mutta hiukset on ne asia itsessäni, joista pidän oli päivä mikä tahansä ja vaikka muuten inhoaisin peilikuvaani niin pitkästä punaisesta tukastani en voi pahaa sanaa sanoa. Goddamn.

2 kommenttia:

  1. Mitääh, eihän tuo ole hassumpi väri ollenkaan!! Vaikka toki huomattavasti erisävyinen kuin edellinen. Annat nyt vaan rauhassa haalistua etkä lähde heti uudestaan hiuksiasi myrkyttämään, ettei vaan putoa hiukset päästä. :)
    -Memmu

    VastaaPoista
  2. Tiiän kyllä tunteen kun väristä tuleekin ihan vääränlainen :/ Mutta ei toi punaruskeampi ole mitenkään kamala, tietty tosi erilainen Nucleariin verrattuna ja varmaan vie vähän aikaa että siihen tottuu, mutta ei toi ole paha ollenkaan.

    Itelle tuli just tilattua Devilishiä ja Cherry Bombia, itelle Nuclear red oli vähän liian lämmin ja oranssiin taittava sävy, halusin vähän kylmempää. Toivottavasti sävy on sitten jotakuinkin kiva, en oo vielä värejä saanut...

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)