maanantai 19. joulukuuta 2011

Level 22

Lauantaina vietettiin avopuolison synttäreitä. Olin koko viikon täällä hissukseen alkanut siivoilemaan ja lauantaiaamuna heti herätessäni aloin tarjottavia väsäämään. Piti vielä pikaisesti kaupassakin käydä, mutta sitten kaikki olikin iltaa varten. "Iltaa" as in ensimmäinen vieras tuli kahdelta, eli meidän boolimestari, ja loput neljästä eteenpäin.

Kaikki mitä tarvitset juhliin: boolia, naposteltavaa, Valtteri.

Minä, Valtteri ja avokki kolmestaan aloiteltiin ennen muita ja katseltiin Madventuresin jotain alkoholijaksoa.

Tietokoneet on tärkeitä ja:
tuubitoppi: huuto.net
korsetti: burleska.co.uk
hame: Darkwear, Berliini
sukkikset: Backstreet

Stressilelu puristeltiin ihanaksi spagettia oksentavaksi mössöksi.Muutaman hengen kanssa jatkettiin Nosturiin MetalOrgyyn. Voisin kertoa tästä enemmänkin, jos muistaisin jotain. Pingpong vaan kuului kun Nosturin rappuset kävelin ylös ja valot napsahti pois päältä ja sitten heräsinkin kotoa. Tipattoman lopettamisen seurauksina on mm. olkapää kipeä, polvet auki, kädessä haava, korkkarien molemmat korot enemmän tai vähemmän irti. Ihmeellistä kyllä rahaa ei ollut mennyt kahtakymppiä enempää, eikä sunnuntaina ollut krapulaa, eikä morkkista. Silti. Seuraava alkoholiton aikakausi alkaa samantien. Jos ei sitä kahdeksassa vuodessa ole juomaan oppinut, niin ei sitä kyllä opikaan. Eikä kyllä ole tarviskaan.

 Yksi mahdollinen syy epäonnistumiseeni. Huoh.

Tältä näytti 2 kk vanhat kengät aamulla. Toisesta korko kokonaan kadonnut, toisesta enää pienellä rämmäleellä kiinni. Käyn ennen vuodenvaihdetta katsomassa, josko noita vielä K-kengästä noita löytyisi.

Tein murulle kortin.

Äärimmäisen miehekkäitä lahjoja. Nörttikartta ja Hello Kitty-vessapaperia. Minä annoin lahjaksi puukon ja sytyttimen. Sai se vielä muun muassa kuksankin, kun on tommonen erämies.

Luojan kiitos selvisin maanantaihin. Nyt voi taas leikkiä hyvää ihmistä. Tehdä työt hyvin, jaksaa käydä salilla, mennä aikaisin nukkumaan, odotella rauhallista perheen kanssa vietettävää joulua.

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)