sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ofelia Market

Aiemmin viikolla keksin, että tahdon käydä kääntymässä viikonloppuna Gloriassa vietettävässä Ofelia Marketissa. Kyselin kavereilta minä päivänä he ovat menossa ja millä aikataululla. Suunnittelin meneväni sinne lauantaina, mutta jouduin perumaan viime tingassa. Uusi yritys siis sunnuntaina. Kävin noukkimassa Erjan ja Merjan kyytiini ja hieman kahden jälkeen pääsimme Gloriaan asti.


En ollut odottanut ihmisten olevan näin sankoin joukoin sunnuntaina liikkeellä! Välillä joutui hetken paikoillaan seisomaan ennen kuin pääsi jälleen etenemään.


Sisään päästyämme menossa oli Steam of glamour- eli steampunk-muotinäytös. Niin hidastempoinen, ettei jaksanut pahemmin katsella. Eikä kyllä omaa silmää esityksen vaatteet miellyttäneet, mutta olenkin nirso.


Törmäsin myös pariin kaveriini; Sonjaan myymässä ja Elizaan ostoksilla. Alapuolella Sonjan pöytä.


Erja koki rakkautta ensisilmäyksellä:


Seuralaiseni plärääämässä rätei ja lumpui:


Budjettini ei ollut kovin päätähuimaava, joten ajatuksena oli kiertää ensin kaikki pöydät ja vasta sitten miettiä minkä kanssa teki mieli eniten lähteä kotiin. Löysin kaksi kaunista kaulakorua, mutta toisen viidenkympin hinta ei suuremmin houkutellut (vaikka koru itsessään oli juuri sellainen, josta olen haaveillut kesästä saakka, kun edellisen samantyyppisen kadotin; ovaali riipus mustalla kivellä), joten mukaani lähti vain avaimen mallinen riipus kympillä alla olevasta pöydästä.
Ajalteltiin vielä Glorian jälkeen käydä Backstreetillä, mutta eihän se mokoma ole sunnuntaina auki. Kotiin päästyäni ja uuden korun lumoissa kävin muutkin omistamani kaulakorut ja riipukset läpi, eipä noita montaa ole. Käyttämättöminä säilytän kuitenkin joitakin riipuksia tunnearvosta ja meikkipussin pohjalla on pari niittikaulapantaa, jos joskus vielä tulisi käytettyä. Alapuolella kuitenkin ihmisten ilmoilla käytettäviä:


-Ankh Hurghadasta, Egyptistä 2004.
-Sydän poikaystävältä jouluna 2009.
-Punakivinen koru Morticiasta 2008.
-Musta "helmikaulakoru" Morticiasta 2008.
-Evenstar poikaystävältä syntymäpäivänä 2011.
-Pyöryläkoru Bijou Brigittestä 2011.
-Avainkoru Ofelia Marketista 2011.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)