tiistai 6. joulukuuta 2011

Pikkusisko

Sunnuntaina juhlittiin 24 vuotta täyttävää pikkusiskoa lähipiirin voimin. Minä, avopuoliso, kummitäti, isä, äiti, sisko. Sisko lähetti aamulla muistutusviestin, että ravintola Retro klo 14 (hän oli halunnut nimenomaan Retroon syömään ja varannut sieltä pöydän). Ei ollut ikä tuonut ainakaan viisautta, jos luuli minun unohtaneenn ilmaisen ruoan kutsun. Syötiin itsemme ymmyrkäisiksi ja jatkettiin vielä kummitädin luokse kahveelle ja katsomaan isän toiveesta ampumahiihtoa, koska hän ei olisi sitä Vihtiin ehtinyt lähteä enää katsomaan. Turhaa lässytystä, jos vaikka niitä kuvia:


Ei se uusi hiusväri luonnonvalossa niin kauhea ollutkaan. Mutta on se vähän. Kirkkaampi on parempi. Päällä pari viikkoa takaperin Backstreetin uudesta liikkeestä ostettu mekko.

 
Kuvasin naapuripöytää.

 
Derp.

 
Dominokakku, mmm.

 
Kummitädin luona. Puolikas isää, joka meni like a boss suoraan talon parhaalle paikalle urheilua seuraamaan.

Ei perjantaini pelkästään tukan takia suremista ollut. Hain Kannelmäestä kivan paketin: "Posti on aloittanut kampanjan, jossa 20 000 ensimmäistä saa tilata SmartPOST-pakettiautomaattiin ilmaisen suklaalevyn." Rumbastakin tuli näytelehti kotiin, joten ajattelin näistä kahdesta ilmaisesta asiasta nauttia toimettomana lauantainani.

 
Poikkesin myös Rosin pikkujoulutupareilla. Hän oli muuttanut melkein naapuriin, kolmessa minuutissa ajaa perille. Loppuun asti olin, kunnes porukka alkoi valumaan baariin päin. Heitin Leppävaaran asemalle autollisen porukkata ja itse lähdin kotiin tutimaan. Rosi lähetti parit kuvat, kun en itse ollut tajunnut yhtäkään napata.Eilen satoi ensilumi, yngh. Pärjäisin ilmankin, toivon mustaa joulua. Kaikki ne liukastelut ja rämpimiset ja lumityöt ja skrabaukset. Mutta nyt nauttimaan ensimmäisestä vapaasta päivästä keskellä viikkoa sitten kesäkuun kesäloman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)