torstai 22. joulukuuta 2011

Pullat uunissa ja uutta roinaa

Ainoatakaan joululahjaa en ole ostanut, voi tätä kulutusjuhlaa. Kolme joulukorttia kyllä tein ja nekin vain lähisukulaisille. Omille muutettuani asunnossani ei ole kertaakaan ollut minkäänlaista joulukoristelua. Ja silti tykkään joulusta! Pyhäpäiviä ja traditioita. Koko viikon olen odottanut, että pääsisin vanhemmille löllimään. Huomenna sitten.

Extempore lähti kaupasta mukaan vähän muitakin ruokatarpeita kuin piti. Päätin tehdä äidille jotain, kun sillä on aatonaattona synttärit.
Pari menee tietenkin parempiin suihin, jotta tietää kehtaako antaa eteenpäin. ^^ Vaikka mikä tuossa vikaan menisi, maailman helpoimmat ohjeet. Lehtitaikinan päälle pestokastiketta, vuohenjuustoa ja kirsikkatomaatin puolikas, ja toisissa lehtitaikinan sisällä kinkkua ja aurajuustoa.

Toissa viikolla tilasin Backstreetiltä itselleni lahjuksia. Viime perjantai-iltapäivällä esitin epätoivoisen toiveen, että tulisipa pakettini MetalOrgyiksi, jotta saisin jotain uutta nättiä päälle. Siinä samassa ovikello soi ja postipoika toi kauniita asioita! Olin kyllä paketin ihan postista noudettavaksi tilannut, mutta joustavana ihmisenä mukauduin tilanteeseen.


Niin kaunis! Niin pitkä! Niin pvc! Niin musta! En tosin vielä päässyt tuota käyttämään. Jossain paremmassa tilaisuudessa sitten, kun ei ole rakko koko ajan täynnä. On meinaan todennäköisesti melkoinen temppu yrittää käydä tuon kanssa naistenhuoneen puolella. Lisäksi ostin verkkosukkikset (omistan vain kasan niitä Prismasta löytyviä ja niistäkin puolet on revenneitä), pikkuinen söpöläinen yksisarvispeili ja tekoripset (elämäni ensimmäiset).

Kaikille hirmu hyvää ja rauhallista ja onnistunutta joulua!

3 kommenttia:

 1. Mä niin tahdon nähdä sulla tekoripset!

  VastaaPoista
 2. Edellistä lainatakseni, haluan nähdä sulla tekoripset + ei ole ainakaan vaatimaton aloitus nuo räpsyttimet :) Ihnu Marjut <3
  - Heids

  VastaaPoista
 3. Ajattelin noi Spinellä pistää naamaan ja olen koko sydämestäni sitä mieltä, että joku sais noiden kanssa siellä auttaa + pistää muutenkin kunnon meikit mulle, koska itse 1) en osaa 2) ei ole tykötarpeita.

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)