keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Syn/\psi

Kahdeksaan asti itsenäisyyspäivän aattona ihmettelin, että mitä sitä tekisi ja kai sitä on jonnekin lähdettävä kun kerta tiistai olisi ensimmäinen vapaapäivä keskellä viikkoa sitten kesäkuun. Ei kiinnostanut aina lähteä Prkleeseen, eikä kavereiden Kallioreissukaan houkutellut. Viimein sitten kyselin parilta kaverilta, että mites toi Syn/\psi, myykää se mulle. Tuttujahan siellä olis iso liuta, mutta en oikein perusta siitä musiikista, sisällekin maksaa, tanssimisesta en tykkää, enkä niin joulukuusi-ihminen muutenkaan ole. En siis ole ennen tuollaisissa klubitapahtumissa käynyt. Kun kaveri sitten lupasi kyytiä vastaan maksaa minut sisälle, päätin lähteä.

Kahta tuntia myöhemmin olin päässyt Birgitille asti, jossa he Maijan kanssa pistivät itseään kasaan punaviinin voimalla. Puolisen tuntia siellä vielä istuttiin ja otettiin muutamat kuvat ennen lähtöä.


Maijan tapasin tämän vuoden maaliskuussa Dublinissa. Tiesin, että kaveri oli omalla porukalla samaan aikaan matkalla kuin minä ja hänen kauttaan tavattiin Maijan kanssa. Nähtävyydet sun muut kiersin oman seuralaiseni kanssa, mutta iltaelämään eli baareissa riekkumiseen yhdistimme voimamme tämän toisen suomalaisporukan kanssa.

Birgittiin tutustuin alkuvuodesta 2004 internetin ihmeellisessä maailmassa ja sitten seurusteltiinkin reilu kolme vuotta.


Syn/\psiin päästiin yhteentoista mennessä. Kyllä sitä taas sai ihmeissään olla, että vauuu, ravintola_laiva_. Tuttuja taisi olla paikalla kymmenkunta, musiikki vaikeutti keskustelua ja jossain vaiheessa porukkaa ei hetkeen edes päästetty sisään kun oli jo niin täyttä. Kuuuuma. Yleensä kuulemma bileet pidettiin jossain toisessa kerroksessa ja useampikin sanoi, että se alakerta on aika kehno. Huonommat tilat ja huonompi ilmankierto. Alkoholia en siis nauttinut, mutta nautin suuresti talven ensimmäisestä piparistani! Taisin puolisentoista tuntia viipyä ja lähdin kotia päin. Heitin matkalla vielä yhden kaverin kämpilleen.


Ihan hyvä fiilis tuosta joka tapauksessa jäi. Voisi harkita uudelleenkin menemistä, jos mitään muuta varteenotettavaa menoa ei ole.

Itsenäisyyspäivä meni lähinnä töllön edessä. Ensin Tuntematonta sotilasta, jonka aikana nukahdin, ja jota en ole koskaan saanut kokonaan katsottua, ja sitten perinteisesti linnanjuhlia.

Tämän vuoden loppuun mennessä tulen olemaan paljon ekakertaillut; ooppera, Syn/\psi, Heureka, Ofelia Market. Voisin ensi vuodelle tehdä uudenvuodenlupauksen, vaikka en niitä olekaan vuosiin harrastanut; paljon uusia ekoja kertoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)