maanantai 9. tammikuuta 2012

Luonnontieteellinen museo

Be afraid! Be very afraid!

Sarjassamme: 1) paikkoja, joissa en ole ennen käynyt 2) alkoholitonta tekemistä kavereiden kesken. Oli huisin jännää, tykkäsin kovasti! Porukkaakin saatiin mukavasti innostumaan ja lähtemään mukaan, vaikka itse kohteen keksijä ja eventin haltija muistikin ajankohdan väärin ja meinasi myöhästyä, kun me muut museossa jo ooteltiin.

Ulkoa. Lumisade yllätti suomalaiset jne.


Saatiin joku mymmeli kuvaamaan meidän 16 hengen porukka (ryhmäalennus!) ennen kiertelyn aloittamista.

Eetu täyttää tehtävälehtistä, jolla pidetään lasten mielenkiinto yllä.

Pingviinit on niin sööööpöööjä. ;____;

Heihei Haikala! Meidän museossa töissä oleva Haikala-niminen ystävämme ei sattunut olemaan töissä, eikä kehdannut muutenkaan meidän kanssa työpaikalleen lähteä, mutta pistettiin tällaiset terveiset hänelle. Ja vieraskirjaan myös.
Varustauduin pakkaseen ja lumisateeseen asiaankuuluvalla pukeutumisella.

Naiset keittiössä.

Ällöttävää. Vieläkin traumat kerrasta, jolloin lapsuudenkodissani suihkuun mennessäni lattialla loikoili lepakko. Miehekkäästi lähdin kiljuen pakoon huutaen isää apuun.Muna. "Saa koskea." Jee!

Lapsille sopiva "Kehity tai KUOLE"-peli.

Huii dinoja! (Siellä kaverit edelleen pelailee ja kehittyy.)

Eikä meidän päivä vielä siihen päättynyt. Käytiin syömässä mongolialaista ruokaa ja sitten näytin tällaista naamaa kun alkoivat ehdottelemaan baariin lähtöä.

Eikä tässä vielä kaikki; seuraava museokäynti on vajaan kolmen viikon kuluttua! Eikä siinäkään vielä kaikki; mielessä on vielä monta kohdetta tulevaisuutta ajatellen!

2 kommenttia:

  1. Aaww oispa ollu mukana :D Ens kerral sit, toiv!

    VastaaPoista
  2. Vitsi, me jäätiin just tuohon huoneeseen missä on tuo lumitunneli! :D Se "kokeile lumen narskuntaa" systeemi oli ylisiisti ja aivan varmana mäkin tuonne tunneliin sukellan.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)