tiistai 10. tammikuuta 2012

"Otetaan nää, eikä makseta mitään."

Kävin tuhlaamassa joululahjaksi saamiani lahjakortteja Suomalaisessa kirjakaupassa ja Stockalla. Oli ihan kauppalista mukana muistuttamassa, mitä sitä pitikään hankkia, kun kotona kaiken maailman tökötit alkoivat vedellä viimeisiään.

Huilaustauko.

Tällaisen kasan vein kotiin.

Stockalta:
-Värinpoisto. Näitä menee paketti/2 kk juurikasvuun.
-Shampoo & hoitoaine.
-Meikinpoistolaput.
-Kynsilakanpoistoaine.
-Sukkikset. Olen etevä rikkomaan näitä.
-Gillette-teriä.
-Dream matte mousse. Edellinen on viittä vaille loppu.
-Dream mat powder. Edellinen tippui lattialle ja hajosi palasiksi.

Suomalaisesta kirjakaupasta:
-Catherine Millet - Mustasukkaisuus


Ja ainoa mistä maksoin mitään, oli Iconcrashin Inkeroinen, josta maksoin huimat 8e Anttilassa.

Edellisjoulunkin lahjakorttia oli vielä vajaa kymppi jäljellä. Sen kävin edellisviikolla käyttämässä Seppälässä tekoripsiin ja meikkipussiin. Entuudestaan omistin vain yhden meikkipussin ja siihen onkin tungettu kaikki meikkini. Tämä uusi toimii tulevaisuudessa kätevänä yövieraillessani jossain, ettei tarvitse hammasharjaa sun muita tykötarpeita pistää enää litran vetoiseen muovipussiin.


Samoin löysin myös kirjakaupasta jo viime viikolla jotain: Dean Koontz - 60 tuntia. Sen ehdin jo lukeakin. Tänään ostamani kirja saa hetken säilyä koskemattomana hyllyssä, koska eilen ehdin aloittaa Hobittia, se kun kuitenkin pitää lukea uudestaan ennen loppuvuonna ilmestyvää elokuvaa.

Sekä Stockan että kirjakaupan lahjakorteille kuitenkin jäi vielä mukavasti rahaa. Varsinkin nuo kirjat olivat äärimmäisen halpoja löydöksiä näin alennusmyyntien aikaa. Nyt olen taas iloinen kuin pieni peipponen, kun on kirjoja lukujonossa.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)