keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusivuosi

Alunperin piti täällä kämpilläni pitää jonkinmoiset pienimuotoiset uudenvuoden juhlat. Päivää ennen kaveri soitti asian tiimoilta ja lopputuloksena päädyttiinkin siirtämään juhlat hänen ja kämppiksensä luo Tapiolaan, koska heillä on enemmän tilaa ja mahdollisuus mennä 10. kerroksisen kerrostalonsa katolle ihailemaan maisemia.

Tämän näköisenä lähdin kotoa.
-pvc-hame Berliinistä
pvc-toppi huuto.netistä
-topin alla hooämmän viiden euron rätti
-koru Bijou Briditte
-niittivyön alkuperää en muista

Aamu meni näiden kanssa (tehden, ei syöden). Kahta eri pasteijaa, tortillarulliin tehtyjä rieskarullia ja fetasalaatin tein isoimpaan kattilaan, minkä löysin. Eliza hoiti makean puolen ja teki älyttömän hyvän juustokakun vadelmakastikkeella.

Kattishakki. Toisen isännän kissa. (kuva Elizalta)

Lasten leikkejä ennen aikuisten leikkejä. Vein jälleen Skip-bon ilosanomaa eteenpäin.


"Me kun ollaan Tuijan kanssa selvinpäin ni pistäpä meille yhdet tequilat!" (kuva Mari-Liisiltä) Mitä opin parin viikon takaisesta? En mitään! Ajatuksena oli, että jos sitä ehkäpä selvinpäin nämä pippalot. Olinkin pari ensimmäistä tuntia juu, mutta kyllä muutamat siiderit ja tequilat tuli silti otettua. Kuitenkin niin vähän, että olin aamuyöstä ajokunnossa. Tiedän tämän, koska omistan alkometrin, jotenkin ei toi kännissä ajaminen nappaa.


Ja sitten sitä juhlaa! (ensimmäiset neljä kuvaa Elizalta)

Rosi täyteen tökittynä.

 

Hyvä poika.

Valotikut poikaystävä löysi kaupassa käydessämme ja nappasi mukaan. Itse metsästin tähtisadetikkuja, mutta olivat joka puolelta loppuneet. Ja kuinkas sitten kävikään.


Hetki ennen vuodenvaihdetta kömmimme katolle ihailemaan ilotulituksia. Pew pew!

Olin tehnyt selväksi, että kun vuosi vaihtuu, tahdon suukon. En tiedä mikä siinä on, kun aikaisempina seitsemänä vuotena, jolloin olen nämä tilaisuudet viettänyt perhepiirin ulkopuolella, suurin osa juuri niistä the hetkistä on levinnyt reisille. Milloin olen metsässä eksyneenä, milloin riidoissa ja milloin Senaatintorilla etsimässä poikaystävää vieressä vain tuntemattomia. Nyt meni täydellisesti. Oli jo aikakin! Upeat maisemat, kasa ihania ystäviä ja suukko avopuolisolta. <3____<3

"Nyt ukko tänne!"

^___^

Kovasti huudeltiin vuoden ensi minuutteina porukkata yhteiskuvaan, mutta olisikohan kuvaan asti päässyt vain vajaa puolet.

Kiitos kaikille teille, jotka katkaisitte kämästen uusienvuosien kierteen (vaikka olihan niissä edellisissäkin hetkensä)!

1 kommentti:

  1. Hui, täältähän meinaa löytyä koko ajan kaikkea yhteistä. Itsekin olen juuri alkanut levittää Skip-bon ilosanomaa, ja mä en oo vieläkään onnistunut saamaan uudenvuoden pusua tasan h-hetkellä, vaikka kova yritys on varmaan just seittemänä vuonna ollut :D Mut hyvä että sulla onnas! Vitsi tää sun blogi on muksa ku on näin paljon kuvia, mä en millään jaksais laittaa näin paljon.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)