tiistai 7. helmikuuta 2012

Man vs food

6.2. oli tällainen päivä:

Kaveri mainosti viikko-pari sitten ravintola Hiiden uutta jättimäistä Ukko-annosta (MoonTV:n Yöruokaa-ohjelman vartin pätkä aiheesta), jota päätettiin mennä joukolla kokeilemaan. Hiiteen painumisen ajankohdaksi valikoitui tahattomasti tämä maanantai.

Kerran aiemmin, tasan vuosi sitten, ollaan porukalla käyty kokeilemassa ruokahaastetta, eikä se silloinkaan ollut hyvä idea, eikä kolmesta yrittäneestä sitä kukaan saanut kokonaan alas.

Valmistauduttiin haasteeseen motivational picturella...

...ja biisillä Eye of the tiger.


Osallistujat: Minä, Eetu, Turo, Jaakko, Hiski.
Päämäärä: En häviä kaikille pojille.

DÄNDÄNDÄÄÄÄ.

Lopputulos: Hävisin kaikille. Hyvä jos neljäosan sain syötyä, vaikka oli hirmuinen nälkä päällänsä. Jaakko sen sijaan päihitti meidät kaikki saamalla puolet alas. Ukon selättämistä osallistujista otettiin henkilökunnan toimesta kuvat ja ne tulevat ilmestymään Hiiden fb:n sivujen häpeseinälle eli Akkagalleriaan. Ateria olisi ollut ilmainen, jos sen olisi saanut kokonaan syötyä. Kaivelimme kuvetta joka ikinen.

Erja toimi kuvaajana ja ainoana fiksuna ottamalla normaalien ihmisten annoksen. Huijaus kävi pikaisesti mielessä, kun Turon kaksoisveli tuli paikalle nauramaan meille. Äkkiä, vaihtakaa paikkaa, Erkka vie tämän loppuun!

Otin oman ja poikaystävän loppuannoksen kotiin mukaan. Kolmeen astiaan. Ja lautasille vielä jäi kasoittain ruokaa. Laitoin tähteet suoraan pakastimeen odottamaan maailman pahinta krapulaa.

Hienon ravintolaillallisemme jälkeen nousimme raskaat portaat yläkertaan Prkleen puolelle istuaksemme hetken ähkyä pois.

Puspus. <3

---
Edit. Ravintola Hiiden Akka-Galleria Siellä häpeän.

4 kommenttia:

 1. Onneeeee päivän johdosta! (hassu toi johto-sana)

  Hei, eiks ton ravintolan nimi kuitenkin taivu silleen Hiisi, Hiisin, Hiisiin? Vähä niinku ihmisnimi Satu on Satun, mutta jos puhutaan tarina-satusta niin sadun.. Sori kielipolliisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä minä ihan oikein olen pistänyt. Äläkä rupea siellä pänkkäämään, tämän minä tiedän! ;D Esim. Hiiden fb-sivuilla käyttävät muotoa "Hiiden" ja Prkl-baarin seinällä on teksti "Prkleen juopot, painukaa Hiiteen."

   Poista
 2. Ne haluu tehä niin! Mut outoo. Toi on niin väärin!!! Kieliopillisesti väärin!! :D EN KESTÄ

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)