sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Syn/\psi part II

Miten tässä nyt taas näin kävi... Ai niin! Ihana perjantai, koti voitti kaiken muun 100-0. Möllöttelyä koneella ja lukemista peittoon kääriytyneenä + noin 15 tunnin yöunet. Lauantaina olisi sitten ollut energiaa vaikka millä mitalla, mutta päivän tapahtumalista oli melko onneton. Poikaystäväkin jo ehti lähteä omille menoilleen ja minä jäin kotiin askartelemaan, kunnes viimein kahdeksan aikaan päätin, että tämä on nyt niin surkeaa, että pakko lähteä jonnekin. Pikaiset suihkut, neiteilyt ja kaapin läpikäymiset ja tuohon parin kilometrin päähän Birgitille.

Ensimmäinen kerranhan kävin Syn/\psissa 2 kk sitten joulukuussa ihan samalla suunnitelmalla. Ensin hakemaan (odottelemaan) Maijaa ja Birgittiä, siitä Merihakaan ja bensarahat maksettiin sisäänpääsynä. Samoin nyt.

Toppi: H&M
Korsetti: Backstreet
Hame: Darkwear, Berliini

Olin samana päivänä ostanut alennuksesta luomiväriä ja ajattelin kokeilla sitä. Entuudestaan mulla ei ollutkaan kuin yksi luomiväripaletti mustaa ja harmaata, nyt uskalsin ostaa jopa vähän väriä! Pistin myös ensi kertaa elämässäni irtoripset naamaan. Kynsiäkin tuppaan harvoin lakkaamaan, ja niinä kertoina aina punaisiksi. Nyt vaihdoin mustaan. Paljon uutta ja erilaista tällaiselta kaavoihin kangistuneelta ja muutosta karttavalta ihmiseltä.


Vielä parit yhteiskuvat tyttöjen kanssa ja menoksi. Aikataulukaan ei myöhästynyt kuin puolella tunnilla. (Näytän siltä, että punon juonia.)


Pääsin siis Birgitin avecina sisään. Kivasti taas tuttuja joka puolella. Ei tämä viime kerrallakaan, eikä nyt, ollut oikein minun tapahtumani, mutta kavereita oli mukava nähdä. Heidi vietti samalla siellä synttäreitään, sitä tietenkin piti käydä onnittelemassa ja tyrkkäämässä kortti käteen. Ryystin appelsiinimehua ja ihmettelin menoa, ja puolentoista tunnin päästä lähdin keskustaan.

Päädyin Pub Peteen, jossa poijjaat istuivat kaljat edessä ja pelit käynnissä. Hetken päästä saatiin vielä lisää kavereita seuraksi. Yllätin itseni jaksamalla istua kolmeen asti baarissa. Siitä lähdin noukkimaan poikaystävääni Tavastialta ja ajeltiin lämmitykset täysillä kotiin; -27 astetta, hyi saakeli.

Illalla sitten ilmeisesti jotain vaalivalvojaisten tynkää kaverilla, jos saan unihiekat sitä ennen karistettua simmuista. En kuitenkaan ole mitenkään intohimoinen tai kiinnostunut politiikan suhteen, että olisi pakko töllöä asian tiimoilta tuijottaa ja kyllähän me saadaan täysin käypä presidentti kävi kummin päin tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)