lauantai 11. helmikuuta 2012

UMK

Maija kyseli aiemmin viikolla, josko mulla olisi innostusta lähteä hänen kanssaan perjantaina DOMiin Uuden musiikin kilpailun kuvauksiin katselemaan bändejä, kun hän kerta oli ilmaistiketit saanut. Tämä käy. Perjantai-iltana siis pikainen pyrähdys ensin Tapiolassa tupareilla ja siitä keskustaan. Treffattiin Kampissa ja hytistiin Tavastian edessä kylmässä odotellen muun porukan kanssa lipputätiä.Ja sitten viimeistä kertaa DOMiin. Eihän se ole ehtinyt siinä kuin vuoden olla, 11.2. tulee olemaan heidän viimeinen päivänsä ja sitten se muuttuu muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin pissisbaariksi (Highlight->Dante's Highlight->DOM Helsinki Rock Klubi->DOM Helsinki Discotheque). Sen jälkeen jää enää jäljelle Prkl ja Bäkkäri. Corner meni vuodenvaihteessa ja aiempina vuosina Inferno ja Hevimesta. Höh.


En ollut ottanut selvää asioista ja sain kuulla vasta itse paikan päällä, että tässä kilpaillaan siitä kuka pääsee edustamaan Suomea Euroviisuissa.


Nyt kuvattiin klubikeikkajakso, joka esitetään ensi perjantaina 17.1. TV2:lla klo 21. Meidän pointtina kuitenkin oli mennä katsomaan Iconcrashiä. Tapahtuman kuitenkin loppuessa olin huuli ymmyrkäisenä, että nyt olen nähnyt kaiken. Näin Freemanin lavalla. Näin XL5-Mican lavalla. Näin Stigin bändin kitarassa Tehosekoittimen Matin.


  Uuden musiikin kilpailusta ja Euroviisuista kiinnostuneille lisää infoa UMK:n sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)