maanantai 26. maaliskuuta 2012

Saikkuviikko nro III

Saikkuiltiin avopuolison kanssa yhdessä, koska hän meni sössimään nilkkansa. Useampi kaveri oli syystä tai toisesta itsekin vapaalla, joten pidettiin pari leffailtaa.

Maanantaina meillä oli täällä neljä kaveria tunkemassa namusia naamaan ja katselemassa leffoja laidasta laitaan; 1408, Big Fish,Rec. Kävin unten maille "jo" kolmen aikaan kun muut vielä katsoivat Shawshank redemptionin loppuun.

Maarit toi kukkia! Se kyseli tekstiviestitse tuoko se jotain ja jos niin mitä tuo. Poikien älyttömässä listassa oli muun muassa kukkia ja päärynöitä.


On vaikeaa olla hyvä emäntä, kun vieraat on vähäsen höhlöjä. Nukkumaan mennessäni annoin peittoja ja tyynyjä ja ilmoitin, että ottakaa nuo sohvatyynyt sitten tuosta pois, että saatte lisää tilaa ja patjakin löytyy. Ei kai siinä mitään, jos näinkin saivat hyvät unet:


Tiistai oli Tropicario-päivä, siitä kirjoitin jo aiemmin. Totuttuun tapaan kulttuurin jälkeen syömähommia. Oli sopivasti Syö Helsinki-viikko. Ajateltiin ensin erästä keskustan syöttölää, mutta sen ollessa täysi päädyttiin Iso-Roban Tamariniin. Tilaa oli meidän 11 hengen ryhmälle hyvin ja ruoka oli nannaa.


Jatkettiin leffailua ja pari henkeä meille tuli vielä toiseksikin illaksi töllöä tuijottamaan. Katsottiin Illusionist ja Clue. Taas jätin yhden leffan kesken (Iron Giant) ja kävin tutimaan.

Olin aatellut, että voi kuinka ihanaa, voi joka aamu rauhassa herätä oman rakkaansa vierestä, kun molemmat on sairaslomalla, mutta mitä vielä:


Hengailtiin keskiviikkoiltapäivä at the mall poikien kanssa. Manly men. Kävimme syömässä kinkkiruokaa ja parit kaupat pyörittiin läpi. Sellossa oli Sembalot ja ostin sieltä viidenkympin säästöllä parit klopot arkikäyttöön.


Ja sitten sitä kuuluisaa kahdenkeskistä yhteistä aikaa! For real lysähdyttiin tuohon samalle sohvalle aivan kuten parina edellisiltanakin ja pistettiin leffa, Parfume, pyörimään. Itse asiassa koko loppuviikonkin vaan katsoin leffoja ja luin, koska viikonloppunakaan ei ollut mitään miellekästä menoa.

Kolmen viikon sairaslomani olisi loppunut tähän, jos selkäni olisi jo ollut paremmassa kunnossa, mutta kun ei. Lääkäriin ja kolmen viikon jatkosairasloma. Työnantaja arvostaa... Viime viikolla aloitin OMT-terapian, jossa olen kaksi kertaa ehtinyt käydä. Toivottavasti siitä on apua.

Loppukevennykseksi: sysäsin tällaisen viikko takaperin jääkaappiin ylimääräisen hellyyden toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)