maanantai 12. maaliskuuta 2012

Supersunnuntai

Käänsin normaalin "löhöän ja syön kotona kunnes on aika mennä nukkumaan"-sunnuntain päälaelleen. Kaveri tuli aamulla pikasesti käymään, myin hänelle vanhan kamerani. Samantien lähdin Kontulaan katsomaan krapulaihmisiä. "Mulla on tässä juustohampurilaisia, enkä tiedä mitä tehdä näillä kaikilla." Olin matkalla ostanut Mäkkipussin ja heittelin euron juustoja ympäriinsä. Jatkettiin siitä hetken pälyilyn jälkeen Itikseen kunnolla syömään Fonda del Soliin. Itiksestä kymmenen hengen joukkomme erkani ja osa tuli meidän luokse. Käytiin Sellon kautta kaupassa ja ostin Arnoldsista jälkkärit. Sivistyneesti sunnuntaikahvit ja -pullat. Kummitätikin kävi siinä ohessa lainaamassa tulostinta ja olin sillekin oman sokeripommin varannut.


Kaikki nuo olivat ilmeisesti juhlineet voimakkaasti koko viikonlopun ja kehitin itselleni empatiapäänsäryn, auts. Pari tuntia röhnötettiin sohvalla ja katsottiin gay- ja senssichattejä. Muumi antoi oman panostuksensa näiden surullisten seuranhakijoiden joukkoon. Viesti oli tosin lähettämisen ja julkaisun välissä kokenut sensuurin kovan kouran, olivat poistaneet erään ruman v-kirjaimella alkavan sanan.


Puoli kahdeksaksi suunnattiin keskustaan. Treffattiin kaverit Tennispalatsilla ja käytiin hakemassa liput illan leffaan ja leffan alkamista odotellessamme käytiin istuskelemassa London pubissa. Ja sitten illan näytökseen: Sherlock Holmes - A game of shadows. Olin tuon jo pari kuukautta aiemmin nähnyt, mutta koska mulla ei ole saikulla muuta kuin aikaa, leffa oli loistava ja kavereita on kiva nähdä, niin uuuuuuudestaan. Elokuvan loppuessa kello olikin jo reilu yksitoista eli suunnaksi koti. Viimein vähän kahdenkeskeistä aikaa poikaystävän kanssa, ja sain sen yöksikin viereeni; se oli kaksi viimeistä yötä viettänyt Kontulassa.


Tästä alkaa saikkuviikko nro 2. Arkipäivien menot: käy kerran tyhjentämässä matkoilla olevan tädin postilaatikko. Thank god for kirjastokirjat, 4/8 menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)