sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Findustry

Että eilinen oli hyvä päivä. HYVÄ! Möllöteltiin kahteentoista asti sängyssä vaikka tunti oltiin jo hereillä oltu. Siirryin tunteja syövään värinpoisto- ja hiustenvärjäysoperaatioon, jonka läpikäytyäni pikkusisko soittaa, että nyt voisi olla hyvä aika lähteä ulos syömään ja leffaan.


Tunti etiäpäin istuttiinkin siskon ja poikaystävän kanssa ravintola Retrossa. Meillä oli sen jälkeen hieman luppoaikaa, joka käytettiin ostoksilla pyörimiseen ja William K:ssa istumiseen. Käytiin katsomassa Avengers. En odottanut siitä kovin paljoa, mutta olihan se nyt ihan älyttömän hyvä! Plus oon vähän rakastunut Tony Starkiin.


Olin illalla näääääääin lähellä vaan jäädä himaan istumaan, mutta sain kuin sainkin itseni kasaan ja lähdettyä Findustryyn Bäkkärillä. Olihan siellä Scorngrain ja Fear of Domination. Manasin kun keikan hintaa en ollut mistään löytänyt, kavereita ei ollut oikein liikkeellä ja väsyttikin vietävästi. Onneksi yhden kaverin löysin, paria muuta moikkailin, pääsymaksu oli naurettavan halpa (6e narikkoineen) ja rattiinkaan en lähtiessä nukahtanut.


Yllä oli vanhojen lumppujen lisäksi edellispäivänä postista haettu punainen pitsitoppi. Olin tilannut Halensilta peruskuteita ja sain tilauksen viikossa käsiini. Ostin topin lisäksi 1) arkivaatteita kesäksi töihin, kun en oikein asiallisia hameita omista b) uimapuvun, havaitsin, että mulla on vain kaksiosaisia ja niillähän ei mihinkään uimahalliin ilkea lähteä c) alusvaatteita. _Kaikki_ olivat sopivia, eikä mikään lähtenyt vaihtoon. Kerta se on ensimmäinenkin.Henkeä pidätellen olen seurannut vappusään kehittymistä ja onneksi tällä hetkellä näyttää siltä, että minut löytää huomenna Ruttopuistosta tequilapullon ja kertakäyttöshottilasien kanssa. It's on me!

2 kommenttia:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)