keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Menneen talven lumia

Viime viikon juttuja typistetysti:

Kävin kummitädillä syömässä. Lähtiessä sain kassillisen ruokaa ja viinaa mukaani. En ole kova juomaan, mutta miehelle menee + onpahan vierasvaroiksi. Tequilan voisi ehkä vappuna hörppiä. Oon huomannut, että tequilan ja kertakäyttöshottilasien kanssa on mainio tehdä uusia tuttavuuksia. Olen viikon verran ehtinyt myös haaveilla mustasta vitriinistä, joka toimisi baarikaappina. Tällainen olisi halvalla mahdollista hankkia vielä viikon verran, mutta saas ny nähdä.


Siskon kanssa käytiin viikolla Sellossa syömässä ja shoppailemassa. Mukaan lähti Cybershopista parit venytyskorvikset, edelleen sitä neljää milliä. Halloweenistä asti korvissa oli roikkunut painavat metalliset killuttimet, jotka kilisi ikävästi muita korviksia vasten ja puhelimeen vastaaminen alkoi vähän niin kuin näin: *kling*. Vaihdoin mustiin.


Perjantaina lähdin kaverin synttärikemuihin Tapiolaan tämän näköisenä. Ulkoilutin ensimmäistä kertaa paria viikkoa takaperin Goottikirppikseltä ostamaani Lip Servicen Gangsta pranksta-toppiani. Tuppaa vaan olemaan törkeän lyhyitä nuo Lipparin topit, mutta on ne kyllä liian nättejä muille jätettäviksi.


Lauantaina lisää juhlintaa, kun Rosi vietti kuuluvasti ja näyttävästi tupareitaan. Tuommosissa megakotibileissä en muista milloin olen viimeksi käynyt. Joka neliölle riitti ihminen ja meteli oli sen verran kovaa, että naapurit valittivat asiasta hississä ja käytävillä, yksi taisi ovellakin käydä ja joku uhkasi poliiseilla. Oli muun muassa tällaista:Loppuun vielä ainoa kotiintuomisena Sveitsistä. Olisin tahtonut mustan tai valkoisen Hooters-topin, sellaisen mikä niillä tarjoilijoilla on päällänsä, mutta niitä ei ollut myynnissä. Paitaa oli kuitenkin monenlaista, mutta tää oli söpöin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)