tiistai 3. huhtikuuta 2012

Penis

"Mitä mä laitan otsikoksi?"
"Penis."
Problem solved, kiitos rakkaani.

Olisi aikaa bloggailla vaikka päivittäin, jos vain jotain tapahtuisi. Päivät menevät lähinnä lukien, siivoten ja dataillen. Kirjasto on ollut näiden saikkuviikkojen aikana hyvä ystävä, mutta toinen läheinen on vain metrien päässä; pölynimuri. Kahdeksas kirja menossa (plus kolme matkaopasta), kämppä imuroitu useaan otteeseen ja inventaaria on tehty jokaikisestä tavarasta kaikkia paperilappusia myöten. Tarpeettomia asioita on lentänyt Uffille, Goottikirppikselle, kavereille ja roskiin.

Tasapainon säilymisen vuoksi olen tehnyt pari hankintaakin. Pikavisiitti Ikeaan (kassojen kautta varaston puolelle ja nopeasti pois) poiki  uuden kenkätelineen. Nyt on mulle oma! Vaikka ei niitä kenkiä niin älyttömästi olekaan, niin kiva kun sai kaikki omansa yhteen myttyyn. Plussana Ikeapalapelin yksinkertaisuus.


Postitäti toi puolen päivän aikaan ovelle asti Goottikirppikseltä ostamani vaatteet. Paketista paljastui Burleskan muoviluinen PVC-korsetti ja pitkä PVC-hame. Korsetti on sininen! What's gotten into me... Ensimmäinen sininen vaatekappale kaapissani. Eikä mulla ennestään ollut myöskään pitkiä PVC-hamosia. Tahtoisin tilata vaikka mitä upeaa Burleskalta, mutten uskalla, koska en löydä mistään size chartia muuta kuin korseteille.


Eilen käytiin avopuolison kanssa Sipoossa tämän ennakkotehtäviin liittyen. Tuosta tullee opiskelijapoika syssyllä. Omista kouluvuosista on aikaa jo melkein seitsemän vuotta, eikä ole vieläkään mitään hinkua takaisin koulunpenkille. Sipoossa anoppiehdokas oli tehnyt meille kasan vohveleita. Vähän Pekkaa rapsuttelin ja pärskin allergiaani.


Seuraava päivitys viikon päästä, tää lähtee perjantaina Zürichiin. \o/ Pakkaaminen on jo aloitettu, mutta vaatteita pitää vielä pestä, hiukset värjätä, rahaa vaihtaa sun muuta pientä. Jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)