keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Blogimiitti

Viime perjantaina sain kuin sainkin haalittua kaikkea mukavata tekemistä. Muista velvollisuuksista päästyäni lähdin keskustaan. Kaverit oli sen iltaisen lätkämatsin ympärille suunnitelleet menoa ja minä joinin muuhun, paitsi itse peliin.  Kävimme syömässä Vapianossa ja istuskelimme Prkleessä (alkuperäinen ajatus oli mennä Chelseaan, mutta se oli tupaten täynnä, ei edes sisään päästy). Lähdin kuitenkin hyvissä ajoin pois ennen hullunmyllyn alkua.

Jatkoin iltaani kakkukesteille, Roosa ja Annika viettivät yhdistettyjä 22-vuotissyntymäpäiviään. Oli kiva välillä käydä synttäreillä, jotka eivät ole pelkkää rymyämistä. Siellä oli tytöt pistäneet pöydän koreiksi ja vieraslukukin oli maltillinen.

Roosan tekemä forever alone-kakku.


Hirttosolmukan opettelua Snöre-lakunauhoilla.

Lauantaina olisin muutoin lähtenyt avokin kanssa Tampereelle juhlimaan parin muun naisihmisen vanhenemista, mutta olin jo sopinut muuta. Heidi oli järkännyt goottibloggaajien miitin Kaisikseen. Vaikka en gootti-termin alle tipukaan, tahdoin mukaan. Jännitti ihan kamalasti matkalla puistoon. Uusia ihmisiä, hui! Meitä taisi siellä hippusen vajaa parikymmentä olla. Ryhmäkuvan saan toivottavasti käsiini myöhemmin. Puistossa pikniköityämme jatkettiin istumaan lämpimimpiin tiloihin eli (yllätys, yllätys) Prkleeseen.

Heidiltä nyysitty ja nätisti cropatty kuva puistosta.

Muutamat Janitan nappaamat kuvat baarin ulkopuolelta. Päällä perustoppi, bolero,
Black levelin lyhkänen toppi ja saman merkin hame.


Kolmisen tuntia taisin keskustassa hillua. Olin jotenkin tosi väsynyt ja lähdinkin jo aikaisin kotiin. Ylhäisessä yksinäisyydessäni katselin hetken telkussa pyörivää Aragornia, kunnes luovutin ja kömmin sänkyyn. Toisaalta kiva, ettei kukaan ole vieressä tökkimässä kyynärpäällä tai polvella, viemässä kaikkea tilaa ja repimässä peittoa päältä, mutta aamulla olisi paljon mukavampi herätä toisen käsi ympärillä ja möhnätä sängyssä  yhdessä aikansa, kun ei ole kiire noustakaan.

Äitienpäivän käytin ikkunoiden pesuun, tuohon viheliäisimpään kodin töistä, sanon ma. Siivoilin muutenkin ja pistin ruokaa Tampereelta palaavalle avokille. Äidille pistin vain onnitteluviestiä; "Hyvää äitienpäivää maailman pienimmälle mutterille. Ps. Sori, jos jouduit sohvalta nousemaan tämän takia." Äitini on siis miniäiti; 152 cm. "Ja puoli!", huutaisi hän tähän väliin. Olin toki yrittänyt olla hyvä tytär ja pyysin koko perhettä meille ruokailemaan, mutta eivät aikataulut natsanneet.

Tämän iltaiset suunnitelmat ovat vielä hieman työn alla, mutta tie vie ainakin Gloriaan, sekä mahdollisesti myös johonkin puistoon.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jep, kaikki tytöt vaikutti tosi mukavilta! Ehkä siellä VarjoTuskassa sitten pienimuotoinen uusintamiitti. :)

   Poista
 2. Kiva kun kävit<3 ps. näytät tosi hüvalta noissa prkl:n ulkopuolella otetuissa kuvissa! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja kiitos kutsusta. Heti veti puoleensa kakku ja alkoholiton toiminta!

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)