perjantai 18. toukokuuta 2012

Doomsday Disco

Helatorstaiaattona töiden jälkeen kotona ihan rauhassa haahuilin ja pistin itseäni kasaan. Lähdin viiden aikaan kohti Helsinkiä, niin eikö silloin alkanut samantien vettä tihuttamaan ja olin Ilmatieteen laitokseen luottaen jättänyt sateenvarjon kotiin. En luovuttanut! Ajelin siis kohti Alppipuistoa, jossa treffasin kavereita ja hetki värjöteltiin paviljongissa turvassa sateelta. Tihku väistyi ja siirryimme avarammille maille puiston suuntaan, jossa oli opiskelijabileet. Haalarikansan lisäksi siellä oli myös hirmuinen läjä hippejä. Suurin osa oli, yllätys yllätys, juomahommissa. Omat evääni koostuivat sämpylästä, suklaapatukasta ja Herra Hakkarainen-limonaadista.

Tuli todella vanha olo miettiessäni, että viimeksi kävin Alppipuistossa kahdeksan (!!!) vuotta sitten eli vuonna 2004, kun olin vielä pieni 17-vuotias.Parin tunnin puistoilun jälkeen vaihdoin maisemaa Sörnäisiin.  Kaveri oli sinne viikko takaperin muuttanut. Olen todella säälittävä mitä suunnistukseen tulee, mutta nyt uskalsin lähteä yrittämään, koska työpaikka oli kuitenkin neljän kadun päässä. Eli kunhan jonnekin sinne suuntaan lähden könyämään, niin hyvä tulee.

Lahtelaisvahvistuksemme Maija oli Merjalle mennyt jo aikaisemmin ja siellä viihdyimme seuraavat pari tuntia, kunnes piti jälleen lähteä liikekannalle. Lähdimme Gloriaan Iconcrashin keikalle. Entwinen piti esiintyä siellä myös, mutta olivat keikkansa peruuttaneet edellispäivänä. Tätä seurasi kato yleisössä; paikalla oli 38 henkeä. Eipä se mitään haitannut, itse keikka oli jeejee. Gloriassa tuli heti keikan jälkeen valomerkki, eikä kello ollut vasta kuin puoli kaksitoista.Käytiin tekemässä vielä nopea pyrähdys Bäkkärillä. Virhe. Tapahtumana Groom, paikka tupaten täynnä umpitunnelissa olevia ihmisiä, kaikkea superpissiksistä hevareihin. Musiikki ei soinut, juontajat huusivat lavalla. En tiedä mitä siellä oli meneillään baarin L-muodon takia, mutta kovasti kuulosti asiakkaiden vaatteiden vähentämiseltä. Pakooooooon!

Kätevä tuo helatorstai. Viikko tuntuu lyhyeltä ja heti vapailta päästyään pääsee takasin vapaalle.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)