sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Elävien kuolleiden päivä

Vietin lauantaini pulssittomassa seurassa. Aamupäivällä tehtiin Marjan kanssa suunnitelmia ja lähdettiin iltapäivästä katselemaan Tennispalatsiin Dark shadowsia. Lätkää ei päässyt sinnekään pakoon, kun lipunmyyjät työaikanaan katsoivat peliä. Mainitsin siinä, että toivottavasti Suomi nyt häviää, niin loppuisi tämä äärimmäisyyksiin menevä vouhotus turhan takia. Oma kassaneitimme siinä mumisi, että niin toivoo hänkin. Leffa oli ihan jees, mitä nyt loppu vähän lässähtänyt. Eikä Deppkään ollut niin iik ihana kuin yleensä.


Jatkettiin Narinkkatorille näkemään kavereita ja ihmettelemään verisiä ihmisiä, hetken päästä siitä oli lähdössä liikkeelle Zombiewalk. Koko Narinkkatori oli täynnä, puolet zombeja, puolet pällistelijöitä. Kauhee määrä pelkästään kuvaamaan tullutta porukkaakin paikalla. Kyllä keskustassa muitakin ihmisiä laahusti epätoivoisen näköisinä. Suomi-paidoissaan. Hähää!

Tässä kauniita ystäviäni. Vaimonhakkaus to the max.


Vielä tuli nähtyä muutamia muitakin kavereita. Nämä olivat Kaisikseen suuntaamassa puistokaljoittelemaan, mutta minä päätin lähteä kotiin. Illalla vielä kuskaushommia, mutta Synapsin päätin jättää taas välistä.

Tämä ei nyt ihan kronologisesti etene, mutta bear with me. Perjantaina piti tehdä jotain, ei pitänyt tehdä mitään, piti tehdä jotain, ei pitänyt... Yhtäkkiä 3h päikkärit ja "no tuskin enää mitään", mutta lopulta virkistyneenä päätin kotoa poistua, en kuitenkaan olisi yöllä saanut unta. Heitin ukon keskustaan kymmeneksi Angerfistin keikalle ja itse menin Birgitin grillausiltaan pariksi tunniksi istumaan. Sillä on naurettavan iso partsi, joten sisätiloja emme oikein edes kuluttaneetkaan, kun me yhdeksän ihmistä mahduimme uloskin. Myöhemmin vielä hain avokin keskustasta ja ainoa mitä siitä sai irti oli "huhhuh, _HUHHUH_". Oli ilmeisesti ollut mieluinen keikka.Huiviviritykseen en ollut joutunut turvautumaan aikoihin. Tää on ollut vuosia mun hätäkeino niissä tapauksissa, kun pitää lähteä jonnekin, ei ehdi/jaksa käydä suihkussa ja hiukset on ällölikaiset.


Muina asioina:
-Äidillä ja isällä oli eilen heidän 28. hääpäivänsä. ^^
-Muistakaa Susirock ensi lauantaina.

Nyt on pakko lähteä salille, koska huomenna tulee mussutettua pullaa kummitädin synttäreillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)