tiistai 8. toukokuuta 2012

Höphöp

Löllömöllö sunnuntai. Ajattelin kovasti lähteä Lintsin ilmaistapahtumaan katsomaan Iconcrashia ja paria muuta bändiä. Harmikseni 1) en saanut ketään mukaan 2) itseinho nosti päätänsä. Päädyin pesemään meikit pois, pistämään lötkövaatteet päälle, tekemään ruokaa ja katsomaan Robert Downey Jr.:n leffoja. Sinänsä hyvä päätös, koska kaikki mitä pistin suuhuni oli nannaa ja kaikki kohtaukset, joissa edellä mainittu näyttelijä esiintyi, näyttivät hyvältä.

Toistaiseksi pynttäytyneenä. Kokeilin uutta tummansinistä luomiväriäni, mutta koska olen todella huono luomivärien (ja ylipäätänsäkin suurimman osan meikkituotteiden) käytön kanssa, lopputulos näytti lähinnä siltä kuin olisin saanut pari muksismuksausta.


Tungin meikin lisäksi naamaani makaronisalaattia (kinkku-makaroni-tomaatti-kurkku-maustekurkku-punasipuli ja kermaviiliä, jonka maustoin... ööö mitä nyt ikinä jääkaapista ja maustehyllystä löytyikään) yrttivoipatonkia ja pekonisieniä -> sienistä kanta pois, tilalle sinihomejuustoa ja pekoni ympärille. Saakelin fb, siellä kaveri postas grillauskuvan samaisista sienistä ja siitä lähtien olin himoinnut niitä itsellenikin.


Asiaan liittyen: avopuoliso oli hetken tottunut olemaan  tekemättä mitään ruokansa eteen, kun minä olin viime ke-su tehnyt ja tuonut sille safkat naaman eteen.  "Mitä paskaa, tääl ei oo ruoka valmiina?" olikin hänen ensimmäinen kommenttinsa eilen kotiin tultuaan pitkän päivän päätteeksi. What have I created...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)