perjantai 25. toukokuuta 2012

Lake Bodom

Kesän ensimmäinen biitsireissu tehtiin Oittaan rannalle, pahamaineiselle Bodomjärvelle. Aurinko huijasi meitä ja vietti aikaansa pilvien takana, tuuli puhalsi ja iho oli kananlihalla suurimman osan ajasta. Mut hei, ranta ja kavereita ja kaikkee! Kesän ekat herneetkin ostin varta vasten nurtsilla viltin päällä syötäväksi.
Kuinka ollakaan, uusimmassa Alibi-lehdessä oli juttua Bodomjärven murhista. Jos oltaisiin oltu aikataulullisesti tarkkoja, niin olisimme tämän reissun tehneet vasta sunnuntaina. Murhat kun tapahtuivat helluntaina 52 vuotta sitten. Muumia tosin kiinnosti enemmän Kyllikin ja muiden vanhojen kotirouvien senssi-ilmoitukset.Vain yksi meistä uskaltautui pulahtamaan järveen, muut nössöili. Minä mukaan lukien. Säästän talviturkkini heittämisen Nummirockiin, kuten tapana on ollut.


Ajeltiin vähän syvemmälle minne lie, kauemmas sivistyksestä, kun Anna ohjasi meidät hyvään grillailumestaan. Oli katos ja grilli ja paljon jonneja pärisemässä kevareidensa kanssa. Vieressä oli leikkikenttä ja sanomattakin oli selvää, että sinne ihan ensiksi.Safety first!Kaiken maailman saakelin pörriäiset ja itikat ja vinkulelut. Nyt on hyttyset saanut syödäkseen. Päätä, kylkeä ja jalkapöytää kutittaa armottomasti.

Tulevaisuuteen mietittiin telttaretkeä tuonne samoille huudeille sellaiseen mukavaan niemenpoukamaan, joka oli 50-60-luvun taitteeseen saakka nuorison keskuudessa kovassa huudossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)