keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Linnanmäki part I

Arki-iltana Lintsille iltahupirannekkeella, kolme tuntia riitti muun muassa ei mihinkään. Saatiin kuitenkin lippuja ostaessa semmoiset läpyskät mukaan, joilla saa seuraavan rannekkeen puoleen hintaan. Siksi tämä oli part I, käyttänemme alennukset kesän loppuun mennessä.
En muistanutkaan kuinka huono olen huvipuistoissa. Ensimmäisen laitteen jälkeen oli hupsu olo, toisen jälkeen tuntui hieman epämiellyttävältä ja kolmannen jälkeen etoi pahasti. Ja eikun huilimaan. Neljässä nynnymmässä laitteessa vielä ehdin käydä.Tuntivauhti oli melko hidas. Jonotuksineen kolme laitetta/tunti. Samana päivänä siellä sattui iloksemme olemaan monta bussillista luokkaretkellä olevia koululaisia."Hei, olitsä Zombiewalkissa?"


Siis mulle tuli huono olo teekupeissakin, joihin mentiin ihan vaan, koska ne oli mukamas rauhallisia. Kotiin ajaessa pistin aurinkolasit päähän ja niistäkin tuli huono olo, mitä on tämä! Linnanmäki; hyvä mieli, paha olo.Ennen Lintsille lähtöä päivä oli ollut blah ja en viihtynyt nahoissani ja kaikki harmitti niin paljon, että olin viittä vaille jäämässä himaan. Näin niinku porukan kokoon haalijana ja kaikkea... Poikaystävä sai kuitenkin revittyä mut sängyn pohjalta ylös, vetäsin rönttävaatteet päälle ja lähdettiin matkaan. Niinhän se meni, että paikan päällä kavereiden seurassa mieliala kohosi instantly.

Useassa viime 'välillä muutakin kuin alkoholia ja baareja'-menoissa on ollut vajaa kymmenkunta osallistujaa ja itse asiassa odotin sitäkin pienempää osallistujamäärää tänne, koska olen niin monta kertaa kuullut, että on ollut ns. fygystä kiinni. 15 meitä silti oli, joista kaksi neitiä olivat sen verran innosta piukeina, että ottivat varaslähdön monta tuntia meitä muita aikaisemmin.


Jahas, en saa jälleen kerran bloggeria toimimaan kuten pitäisi. Tämä tahtoo laittaa monta tyhjää riviä loppuun. Olkoot.

Ps. Kolme viikkoa lomaan, kolme viikkoa Nummeen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)