sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Sealife

Lauantain kohde: Sealife. Tämä olikin sitten kevään viimeinen tätä lajia oleva kohde, puoli vuotta ollaan näitä jo keretty kiertelemään. Kesällä keskitymme huvipuistoihin ja sen semmoisiin (odotan Muumimaailmaa niin paljon, hyvä kun housuissani pysyn). Pimeitä huoneita ja no flash, tässä kuvamateriaali.


Betonikengät ja ketju haaruksissa. _b Tervetuloa, tännepäin.Nemo löydetty.


Hiekkapaperia.


Keski-ikämme: 23,5.


Jack Sparrow!

Munakoteloita...

Jellyfishyfish!
Saavuimme Suomeen.

Lapset tyrkättiin tuonne. Jonkun synttärit taisivat juuri olla menossa.

Yhteistä aikaa.

Päättivät vielä Lintsin puolelle päästyämme pelata Hevisaurus-peliä. Avopuoliso oli paras ja voitti lasersormet, pewpew.

Jatkoimme matkaamme Weeruskaan syömään. Tuli tylytysfiilis, kun parin henkilökuntaan kuuluvan ihmisen sanat olivat kyllä nättejä, mutta kaikki muu ulosanti tosi törkeän oloista. Onneksi pöytään päästyämme meitä palveleva mies oli mukava, muuten olisi jäänyt kuonan maku suuhun. Niin sanotusti. Ruoka oli sentäs hyvää!

Itse lähdin tämän jälkeen kotiin päin. Olin kuitenkin jo parin-kolmen tunnin jälkeen uudestaan liikenteessä, kun Tony Manero ei viihdyttänytkään minua. Ajoin Kaisikseen, johon osa aiemmasta retkueesta oli päätynyt. "Puistossa ilta viilenee" ja niin pois, joten siirryimme Prkleeseen pariksi tunniksi.

Tällaisia lauantapäiviä lisää, kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)