keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappu

Jännitin niin paljon vappua, että töissä olin pelkästään sen takia edeltävästi hieman pahoinvoiva. Lähinnä pelkäsin mitä siitä juomisesta tulee ja eihän siitä tullut mitään. Mutta ei mennä asioiden edelle. Töistä ajelin nopsaan kotiin ja olin ennätysvauhdissa saanut hoidettua kaiken maailman safkaamiset, neiteilyt ja vaatteiden kanssa pelleilyn. Bussi alle ja kohti keskustaa! Suuntana Ruttopuisto, kuten aina. Aurinko paistoi ja oli iltaan asti niin lämmintä, että pärjäsi ilman takkiakin. Kavereita oli suunnaton määrä ja luku sen kuin kasvoi. Seuraavaksi kuvaoksennus (oli ainoa lajiaan, itse pidin kaiken sisällä). Kuvista kiitos myös Jaakko ja Jassu.

Ensimmäinen Somersby. Oli ilmeisesti niin legendaarinen tilanne, että piti ikuistaa.Olin ottanut mukaan tequilan kaikille jaettavaksi. Tykötarpeina roudasin toki mukaan suolan, pari sitruunaa ja läjän kertakäyttöshottilaseja.

Värisuora. Feat. Rosi & Nini.
Lokitusta joka suunnasta.


Puistoilu oli tosi jees, mutta Baseen mennessä levähtikin tämä vappu sitten lopulta käsiin. Toisin sanoen jätän jälleen kerran alkoholin muille, kun minut se tekee ajattelemattomaksi pissipääksi. Pidän itsestäni enemmän selvänä ja fiksuna, jännä homma.

Tiistaiaamu valkeni hieman etovana, mutta hetken hereillä pyörimisen jälkeen otin vielä päikkärit, jotka veivät orastavan krapulan mennessään. Kävin ulkoiluttamassa uutta hamosta ja ballerinojani, kun hoipertelin viereiselle huoltsikalle ostamaan krapulanaposteltavaa. Kotona tein vappumunkkeja, mutta niitä tulikin kauhea vuori, joten vein osan porukoilleni.Tulevan kuun menoja:
-Sealife
-Blogimiitti
-Entwinen & Iconcrashin keikat
-Susirock (poikaystävä juontaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)