sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

The Call of Cthulhu

Viikonlopulle oli sen verran juhlia, että jostain piti karsia. Perjantaina jätin yhdet synttärit väliin ja kävin vanhan kaverini Csaban tupareissa (ollaan tunnettu 7. luokalta asti) Haagassa. Muuttomatka edellisestä kämpästä taisi olla parisataa metriä. Prkleessäkin tuli pyörähdettyä parin minuutin verran, kun kyyditsin sinne pari henkilöä. Kivenlahtirock olisi ollut myös tuossa lähes naapurissa, mutta ei tullut mentyä edes ulkopuolelle ihmettelemään.

Tämän näköisenä liikkeelle perjantaina. Kesäkelit.

Olin lupaillut Birgitille kyytiapua ja kävin sen hakemassa Selloon. Kävimme samalla syömässä Il Gabbianossa, italialaisessa ravintolassa. Poikaystävä oli vetäissyt allnighterin ja hänkin saapui ravintolaan. Kellohan oli tuolloin kolmen paikkeilla. Vähän oli mies eläneen näköisessä kunnossa.

Lauantain päiväkuteet, päällä perjantaina postista noudetut Salaisesta agentista tilatut reisitaskuhousut. Instant suosikkipökät. Feels good man.

Tässä välissä kotiin neitiytymään, parempi puolisko päätyi muutaman tunnin välikuolemaan. Huvittuneena olin kuunnellut sen kertomuksia yöltä. Ja aamulta. Ja päivältä. Oli se sen verran fiksu ja huomaavainen kuitenkin ollut, että oli muistanut ilmoitella, ettei tule kotiin ja on kunnossa. Muuten tuppaan heräillä yöllä huolestuneena stressipallona.

Ja taas liikkeelle. Nyt jätin yhdistetyt tupari&synttärit välistä ja läksin Kontulaan Viiksi-Villen synttäreille. Alunperin piti puistojuhlia, mutta vesikelin takia päädyttiin juhlistamaan ikääntymistä ihan vaan kämpillä.

Lauantaiedustus. Jalassa välillä muutakin kuin luottomaiharit.

Uutta. Cthulhu/mustekalakaulakoru Goottikirppikseltä.

Parin-kolmen tunnin Kontulahengauksen jälkeen jo kotiin. Liian kuuma, liikaa meteliä, liikaa kaikkea. Vanhuus ei tule yksinään. Kohtahan nuo olisivatkin baariin siirtyneet ja sen olisin joka tapauksessa passannut.

Täytyy myöntää, ettei ole koskaan tullut luettua Cthulhun kutsua. Mutta nyt oonkin lähdössä kirjastoon etsimään sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)