torstai 7. kesäkuuta 2012

Lumikki ja metsästäjä

Sisko voitti Trendin järjestämästä kisasta avec-lipun Lumikin ja metsästäjän ensi-iltaan keskiviikolle Maximiin. Tottahan toki se kaikkein tärkeintään eli isosiskoaan pyysi mukaan! Treffattiin ennen kuutta Kluuvikadulla. Kovasti siinä jotain hälinää oli, punaista mattoja ja isoa julistetta ja kuvaajaa.Mussutettavat tarjottiin talon puolesta, mutta olin niin nirso, ettei kelvannut. Poppareita (liian kuivaa ja tylsää) ja juotavaksi Jaffaa (en juo limuja, mutta nappasin yhden kotiin poikaystävälle vietäväksi) ja Novellen Fruity omenaa (olen aikaa sitten todennut Novellen vedet oudon makuisiksi). Hyvää kraanavettä olin ottanut mukaan.


Koitettiin saada hyvää yhteiskuvaa, mutta kerta toisensa jälkeen feilasi. Milloin tärähteli, milloin oma käsi oli edessä ja milloin sitä kuvaa ei saatu ollenkaan otettua, kun onhan se nyt ylivoimaista painaa yhtä nappia ja jälkeenpäin ihmetellä, että häh, ei sitä kuvaa tullutkaan. Ja sitten tietenkin nää perus 'näytän tässä ihan alienilta'-kuvat. Lopulta revettiin näihin epäonnistumisiin kesken kuvanoton ja siitä tulikin sitten se paras kuva. Krisua tulee tulevaisuudessa enempikin nähtyä, kun se muuttaa tässä kuussa Vihdistä Espooseen (välimatka mun luokse linnuntietä pari kilometriä) ja uusi työpaikkakin sillä on kilometrin päässä mun työpaikasta.Voi että kun näin monta ihanan turhaa julkimoa! Leffassa oli Nrj-Renne ja Viidakon tähtösten Iida, ja kotiin mennessä näin vielä BB-Ason.

Mitäköhän sitä itse leffasta sanoisi. Kastitus oli vähän... meh. Stewart tulee olemaan mulle aina awkward astmaatikko ja Hemsworth Thor, mutta tässä se oli juoppo leski, eikä sellainen käy ollenkaan päinsä. Theronista tykkäsin sen sijaan kaikilla mahdollisilla tavoilla! Ihan ok pätkä. Kuitenkin sata kertaa parempi kuin aiemmin tänä vuonna tullut Lumikki-filmaus Mirror mirror.

1 kommentti:

  1. Komppaan, Mirror Mirror oli iha fail ja eipä tämäkään kauheasti miellyttänyt. Damn että Hemsworth oli tommonen juoppo :( PS. Stewart ei osaa vieläkään näytellä.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)