tiistai 26. kesäkuuta 2012

Nummirock 2012, osa 3/4

Round 3, fight!

Jälleen ennen ysiä pystyssä. Ei ollut jonon jonoa suihkuille ja vesikin oli lähes kuumaa. Olo oli jälleen ihmismäinen kun sai peseydyttyä. Ajattelin vielä kolmantenakin päivänä juoda, kun on mennyt niin hyvin. Join siis yhden viikonlopun aikana saman verran kuin koko alkuvuonna yhteensä.

Autobileet+kännykän akkujen latausta=auton akku tyhjeni. Olivat tanssineetkin auton katolla, onneksi ei oltu minun autolla liikenteessä. Huumorintaju olisi loppunut siihen paikkaan.




Noora tarjosi naisille tissihierontaa.



Pari kaveria olivat tänä vuonna jättäneet leirintäalueen ja olivat porukalla vuokranneet mökin. Esim. Heidi näytti sata kertaa meitä muita hehkeämmältä aina kun saapui meitä moikkaamaan.


Csaba kävi kaupassa.

Viikate


Hetken mietin ilkeekö tästä tänne kirjoittaa, mutta eiköhän tässä ole jo kaikki arvokkuuden rippeet menneen talven lumia. Minulla ja Maijalla on ollut vuodesta 2009 jonkinnäköistä ekshibitionistin vikaa. Läppä lähti jostain Lahtireissusta ja tissit tiskiin/pleksiin/ikkunaan-meiningistä, joka on sittemmin jäänyt elämään. Yhdessä kun satutaan jossain juhlimaan, niin... niin. Ensin tämä oli ihan pienimuotoista, mutta alkoi sitten saamaan itsensä ylittämisen piirteitä. Viime vuoden Nummessa pompittiin toplessina trampalla. Maija sai kuningasidean ja tänä vuonna päädyttiin hyppämään benji tandemina ja yläosattomissa. Oli ihan älyttömän siistiä.



Leo leikki Velhoa. Tölkkiä teipataan toiseen sitä mukaa kun ehtii juomaan, tavoitteena juoda oman pituutensa verran kaljaa. Then you became a wizard.

Sandels. Huomaa maalien lisäksi kirkko liekeissä.

Joko olen pitänyt silmät hyvin ummessa viime vuosina tai sitten tänä vuonna oli paljon enemmän humeksia joka puolella. Itse pysyttelin vain siinä alkoholissa.

Kymmenen aikaan illalla alkoi silmäluomet painua kiinni ja tuntui, että samat jutut on kuullut jo kahtena edellisenä iltana, joten kävin jo nukkumaan. Seuraavana päivänä keho ja mieli kiitti.

Vielä sunnuntai jäljellä, sisältää huonovointisia, kulahtaneen näköisiä, kiroilevia ihmisiä.

1 kommentti:

  1. Kyllä harmittaa näitä postauksia katellessa ettei päässyt tänä vuonna paikalle. Oli niin ikimuistoinen neitsytkäynti viime kesänä! Toivon mukaan ensi vuonna ei tulis taas duunia päälle :)

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)