keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Radio Aallon ilmaiskonsertti

Radio Aalto ja Helsingin kaupunki järjestivät ilmaiskonsertin tiistaina Helsinki-päivänä Kaisaniemen puistossa. Melko extempore tuli lähdettyä. Työpäivän aikana huutelin fb:ssä asiasta ja sain muutamat kaverit innostumaan. Paikan päälle ehdin vasta viiden-puoli kuuden aikaan ja jäin puiston puolelle hengaamaan tuttujen kanssa. Aikataulu ja esiintyjät näyttivät tältä:

Reckless love 15.40
Erin 16.25
Poets of the Fall 17.10
Herra Ylppö ja Ihmiset 17.55
Lauri Tähkä 18.40
Happoradio 19.25
The Rasmus 20.10
Chisu 21.10


Eli parit esiintyjät olivat menneet jo sivu suun ja kuunneltiin alueen ulkopuolella Poets of the Fall, Ylppö, Tähkä ja osa Happoradiosta. Eihän tuolla yhtäkään sydäntä tai mitään muutakaan elintä lähellä olevaa bändiä soittanut, mutta mitä sitä nyt kotonakaan tekee, kun on kaunis kesäpäivä, kavereita liikenteessä ja livemusiikkia.Lempparipojat. ^^

Halusin käydä ihan konserttialueellakin, mutta jouduin menemään yksin, kun nuo laiskimukset eivät jaksaneet mukaan. Näin Happoradiosta pari vikaa biisiä ja jäin odottelemaan Rasmusta. Axl Smith veti jotain dj-settiä bändien välissä. Rasmuksen halusin nähdä nostalgiamielessä, sitä tuli fanitettua kovasti ~13-16-vuotiaana. Eihän se ole enää kymmeneen vuoteen mitään hyvää edes tehnyt, mutta silti! Playboys ja Hell of a tester oli NE jutut.

Alueella oli hirmusti ihmisiä, mutta silti ei ollut minkäänlaista kyynärpäätaktikointia tai pahaa verta. Tosin rauhallisilla ja iloisilla mielin ihmiset olivat liikenteessä. Pari biisiä Rasmusta katteltuani palasin kavereideni seuraan hetkeksi. Puoli yhdeksän aikaan lähdin kuitenkin kotiin aamuherätys mielessä. Ja Chisua karkuun, sietämöntä ulinaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)